Treningshjelp på nett

Få drømmekroppen med hjelp av bloggen til Kvinneguidens treningsekspert!

Publisert Oppdatert
Hvis du har bestemt deg for å begynne treningen for alvor, er det gjerne enda mer motiverende å ha støtte og hjelp underveis. Kvinneguidens treningsekspert, personlig trener og Livsstilscoach, Line Marion Nielsen Kjøniksen ønsker å hjelpe så mange som mulig til å finne den formen de drømmer om. Derfor har hun nå startet et nytt konsept på treningsbloggen sin Linemarion.no!

Blogghjelp til treningen

Line Marion Nielsen Kjøniksen på Kvinneguiden!


Vår faste treningsekspert er Line Marion Nielsen Kjøniksen. Line Marion har en mastergrad innen psykologi, coaching og ledelse, og er i tillegg utdannet personlig trener fra Norges Idrettshøyskole, med utdypning innen trening for gravide og skadede.


Coach og motivator

Line Marion jobber som personlig trener, livsstilscoach/motivator og driver nettstedet Gympartner.no.

- Jeg er en ivrig blogger om dagen, mitt siste stunt er et helt nytt konsept som heter GymPrat . Jeg tenkte å ta for meg motivasjon og trening nå i januar, i tillegg fokuserer jeg på alternativ trening som poledancing i episode tre, forteller treningseksperten.

På bloggen sin forteller hun om ting som skjer i hennes liv, om trening, fitness og kosthold, kommer med tips og refleksjoner rundt hvordan man kan leve et bedre, sunnere og friskere liv.

Sexy og morsom trim

Hun skriver blant annet om hvordan man skal være motivert til å gå ned vekt selv om det kan være vanskelig, hun diskuterer alternativer mot muskelsmerter, og hun gir til og med muffinsoppskrifter når hun ønsker å kose seg i helgen.

Line Marion er godt i gang, har du lyst å følge henne, sjekk ut første episode , videre episode to og episode tre!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning