Treff vennene på nettet!

Internett kan være en kjempegod kilde til å finne nye venner. Les om nettreff her!

Publisert Oppdatert

Har du flyttet til et nytt sted og mangler kontakter, eller har du bare lyst på flere venner der du bor? Da er internett en oase av muligheter!

 

Det finnes en oppsjø av nettsamfunn hvor du kan komme i kontakt med folk som vil treffe andre. Dette gjelder ikke bare de som vil ha kjæreste, mange er nemlig også på jakt etter venner. Ved å komme i kontakt med andre på nett, får du muligheten til å bli litt kjent med folk og "sortere" ut hvem du ønsker å treffe og ikke.

 

I Kvinneguidens eget forum kan du treffe masse mennesker som er ute etter nettopp venner. I forumseksjonen Treff har brukerne organisert seg, og arrangerer Kvinneguiden-treff både titt og ofte over hele landet. De møtes da for eksempel på et spisested, og alle som melder seg på i forkant er velkomne.

 

Stemningen kan i begynnelsen være litt nervøs blant noen, men det fine er at alle har det samme utgangspunktet som deg: De vil ha flere venner.

 

Vi har plukket ut noen tilbakemeldinger forumbrukerne har gitt hverandre etter å ha vært på treff:

 

- "Herreguuuud, jeg har vondt i kjeven etter å ha ledd så mye! Takk for et herlig treff, jenter!"

 

- "Ja, det var superkoselig! Gleder meg allerede til neste."

 

Brukeren Fi fi la Belle forteller også hvordan ett av treffene forløp:

 

"Da jeg kom var to andre der alt, vi hilste så gikk vi inn og satte oss. like etterpå kom nr 4. Skravlen kom ganske fort igang. Det ble litt snakk om alt mulig, om kg, om noen hadde vært på treff før osv. nr 5 og 6 kom endel senere, men jeg tror ikke de følte seg utafor av den grunn. Skravlen gikk løst om alt mulig. De fleste tok seg enten en øl eller en vin. Var veldig koselig. Jeg blir med igjen neste gang, det er sikkert."

 

Så føler du for å utvide vennekretsen din, sleng deg på et Kvinneguiden-treff og prøv lykken.

 

Du får ikke mer moro enn du lager selv!

venn320

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning