Tid for fest!

Tenk nytt, og inviter venner til en fest litt utenom det vanlige.

Publisert Oppdatert
Lei av det samme gamle slitne vorspielet? De samme folkene, den samme drikken, den samme musikken¿ Ja, du skjønner tegninga!
 • Fest i helgen?
 • Lei av byen?
 • Festkos i helgen
 • Hvorfor ikke invitere vennegjengen og venners venner på en litt annerledes fest eller vorspiel?

  Her er noen ideer:

  Retro-party
  Ta frem sytti- og åttitalls-klærne, og sett frem tidligere tiders staselige mat/snacks. Forslag: aspik/cabaret, finnbiff, pizza med tykk hjemmelaget bunn, vafler, gele, boller med hjemmelaget syltetøy, pommes frites, popcorn, eggedosis, krumkaker og riskrem. Arranger spillturnering med stigespill, ludo, yatzy eller fantasi, og sett på alt av norske hits fra før 1990.

  Space-stemning
  Ta frem en gammel hårbøyle og lag antenner av aluminiumsfolie, plastfolie og papp. Klipp ut stjerner og planeter i papp, mal, dekorer og heng opp i taket. Dekk stoler, sofa og bord i aluminiumsfolie og bytt ut pyntegjenstander med steiner, sand og glitter. Bytt ut lyspærene med røde, grønne og blå! Server geleshots i forskjellige farger og sett på sciencefiction musikk á la Star Wars.

  Sjokoladefest
  Be alle venninnene ta med seg sin favorittsjokolade på festen. Kjøp inn masse frukt, også av den eksotiske varianten som pasjonsfrukt og mango. Kutt opp i biter, og plasser i lekre skåler. Lag små skåler med ulike typer smeltet sjokolade til å dyppe frukten i, får du tak i en skål det er mulig å ha et t-lys under vil sjokoladen holde seg myk lenge. La små konfektbiter ligge på fine fat rundt omkring i rommet. Server deilig vin, og sett på behagelig musikk i bakgrunnen. Det er duket for en perfekt jentekveld!

  Legoverksted
  Husker du hvor artig det var å småpusle med lillebrors lego? Blås støvet av de fargerike bitene, og legg de i store boller på kjøkkenbordet. Samle vennegjengen til et legoverksted med øl og tequilashots. La alle lage hver sin kreative figur, og ha en høytidelig avstemming hvor vinneren får en staselig premie, det være seg en six-pack øl, påspandert konsert, inngang på byen, kinobilletter eller annet!

  Quizmesterskap
  Allier deg med noen venner, og lag deres egen quiz hjemme i stua. Bytt på å være quizvert, og del opp i små grupper på to eller tre. Sørg for å ha ulike premier liggende fremme, for å intensivere konkurransen.

  Inviter på ølsmaking
  En sikker vinner, i alle fall hos kompisene. Server små glass med ulike typer øl, dandert på store serveringsfat. Sett frem skåler med peanøtter og chilinøtter, og ha på irsk musikk i bakgrunnen. For å øke stemningen kan dere arrangere en uhøytidelig konkurranse med gjetting av ølsorter med bind for øynene.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning