Stram opp lårene

Slik gjør du det!

Publisert Oppdatert
For å holde på forbedre eller vedlikeholde fasongen krever det som kjent innsats. Og lårene er kanskje det første stedet man merker slappheten komme.

Stram opp

Dessverre finne det ingen vidunderkurer som gir deg raske resultater. Å holde seg i relativt god form og være bevisst på hvordan man trener underkroppen er det eneste du kan gjøre. Dette vil til gjengjeld garantert gi resultater, så ikke gi opp!

Drømmer du om å tone opp lårene, gjøre cellullittene mindre synlige og blir lekker og smekker? Her får du noen gode oppstrammingstips!

Det sies at Hollywoodstjernerne sverger til pilatestrening for å tone musklene til å bli lange og lekre. Dette i kombinasjon med tøffe spinningtimer får forbrenningen til å gå oppover.

Annen flott trening for lekre ben er selvsagt løping, som både bygger muskler og kondisjon. Sliter du med å jobbe kan du også prøve deg på powerwalking hvor du går i intervaller.

I tillegg er det viktig å trene styrketrening. Er du usikker på hvordan du bør trene kan det være lurt å få hjelp til å sette opp et styrkeprogram som passer din kropp og din hverdag.

Prøv dette hjemme:
  • En enkel oppstrammingsøvelse er å ligge på ryggen med bena bøyde og føttene flatt på gulvet.
  • Plassere en pute mellom knærne dine, pust inn og trekk sammen magemusklene dine.
  • Men du puster ut, klem sammen lårene uten at du beveger bekkenet.
  • Hold denne stillingen i fem sekunder mens du sakte slipper opp. Repetere 10-12 ganger, gjerne i flere sett.
  • Du kan også gjøre samme øvelsen mens du sitter på en stol.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning