Slik ser du slankere ut

Her er triksene!

Publisert Oppdatert
Mange kvinner strever med å holde vekta, og både trener og spiser sunt med mål om å se slanke og veltrente ut. Men frem til man eventuelt når sitt mål, finnes det måter å se slankere ut.

Les også: Kom i form med dette

Les også: Gjør du dette helt feil?

Les også: Bruker du feil jeans?


I moteverdenen finnes det en rekke regler, som at man for eksempel ikke skal bruke brunt belte sammen med svarte sko, eller bruke hvit kjole i en annens bryllup. Ifølge nettstedet Allwomenstalk.com skal du se bort ifra de typiske reglene, og kjøre på med det som får deg til å se best mulig ut.

Her er 10 tips til en smalere fremtoning:

1. Bruk mørke farger
Den tettsittende hvite genseren var kanskje ikke en suksess? Kvitt deg med det hvite tøyet, spesielt det som er ekstra stramt rundt kroppen. Du vil bli overrasket hvor mye slankere man blir i sort.

2. Knelang kjole
Er du kort kan du med fordel bruke en kjole som ikke går lengre (eller kortere)enn til knærne. Unngå kjoler som går til midt på leggen, dette får bena til å se kortere og tykkere ut.

3. Mønster
Diagonale striper og mønster kan få deg til å se ekstra smal ut der det trengs. Men det er viktig at du holder deg langt unna horisontale og vertikale striper, fordi de virker motsatt, og får deg til å se bredere ut enn det du egentlig er.

4. Bruk store skjerf
Å kle seg i noe stort over skuldrene, som et langt vakkert skjerf vil få deg til å se slankere ut, og ikke minst kan det være med på å understreke din personlige stil.

5. Bruk større tilbehør
Et veldig effektivt triks for å se litt smalere ut er å bruke større tilbehør. Jo større de er, jo mindre virker du. Så ikke vær redd for å kjøre på med store smykker, øreringer, armbånd eller vesker.

6. Bruk høye hæler
Noen ganger lagt merke til å at du ser slankere ut i høye hæler? Det er ikke for ingenting at kjendisene sverger til høye hæler. Holdningen blir bedre, og leggmusklene kommer frem. Prøv selv!

7. God kroppsholdning
Krumbøyd og lutrygget får deg ikke til å se noe slankere ut. Sørg for å sitte eller stå rett.

8. Unngå den "baggy" stilen
Mange tror at denne stilen får dem til å se slankere ut, siden det naturlig nok skjuler en del. Men dette er feil, skal man tro Allwomenstalk.com. Sannheten er at store posete klær får deg til å se større ut. Det viktige er i alle fall at du finner balansen mellom for posete og for stramt. Ingen av delene er særlig heldig.

9. Hold-in strømpebukse
Det hjelper deg å holde inn både her og der, og gir deg en finere figur uten at du trenger å anstrenge deg for å holde inn magen. Klærne passer bedre, og du vil automatisk føle deg bedre.

Kilde: Allwomenstalk.com slank_hoyde.gif

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning