Slik nyter du svangerskapet

Graviditet er en stor påkjenning for kroppen, slik takler du forandringene best mulig!

Publisert Oppdatert
Enten du ble gravid med en gang, eller dere forsøkte lenge; selv om barnet er etterlengtet kan graviditeten være en prøvelse.

Så hvordan skal du klare å sette pris på svangerskapet og nyte alle de ni månedene du må igjennom?

Ta en titt på følgende punkter;

Første trimester

Her er det vanligste å slite med morgenkvalme. Hold øynene dine på kalenderen og forsøke å innstille deg på at du om noen få måneder ikke vil kaste opp hver dag eller føle deg utslitt. Kanskje kan du trøste deg med den nye undersøkelsen som viser at morgenkvalme tyder på at du har et smart barn i magen?

Gratulere kroppen din med jobben den gjør, den er i ferd med å gjennomføre det største mirakelet og den største jobben den kan gjøre.

Andre trimester

Andre trimester er kanskje det letteste å komme seg igjennom. Du er enda ikke blitt for stor, men magen din synes, og graviditeten din føles endelig virkelig. Morgenkvalmen har som regel gitt seg, og du kjenner overskuddet kommer tilbake.

Du vil også kjenne at babyen beveger seg i magen din og at den til tider er rastløs. I denne perioden kan du bruke tid på å lese alt du kan om hvordan du skal forberede deg til den nyfødte, bruk alenetid med partneren din, gå turer, slapp av og nyt tiden sammen med barnet i magen!

Tredje trimester

Det siste trimesteret er den mest spennende delen av graviditeten og gjerne den delen som føles lengst. Halve tiden er du spent på å se den nye babyen, og den andre halvparten er du bekymret for om du vil bli en god mor eller ikke. Magen din er stor og tung, og du teller ned dagene til termin.

Prøv så godt du kan å nyte denne tiden, selv om du er stor og tung og det føles som om du skal sprekke når som helst, er det vanskelig å huske svangerskapet i det babyen er ute av magen din.

Prøv å nyte sparkene babyen din gir deg i magen, se på halsbrannen og våkenetter som en nødvendig del av det fantastiske som er i ferd med å skje. Det er faktisk helt utrolig at kroppen din har klart å prestere å bære frem et nytt menneske, og når babyen er ute er alt det vonde og plagsomme glemt.

Kilde: Ehow.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning