Morsom mosjon

Gå deg slank og gjør noe morsomt samtidig!

Publisert Oppdatert
Mange undersøkelser viser at rask gange er en genial mosjon hvor du forbrenner kalorier nesten uten at du tenker over det. Det er i tillegg enkelt, gratis og kan gjøres hvor som helst, når som helst!

Les også: Slankemetoden som fungerer

Les også: Ikke glem dette!

Les også: Forbrenningen i høygir


Slik gjør du mosjonen morsommere:

Lydbok
Det finnes haugevis med lydbøker på markedet. Gå lange turer samtidig som du fordyper deg i litteraturens verden.

Den praktiske varianten
Skal du ha en skoleprøve? Holde et foredrag? Holder du på å lære deg et språk? Invester i en diktafon og les inn den informasjonen du ønsker å pugge. Ha den på øret og pugg samtidig som du går tur.

Hold kontakten¿
¿med venner og familie mens du går på tur. Hvorfor skal du ligge på sofaen og snakke med moren din, venninnen din eller kjæresten, når du takket være et praktisk handsfree-sett kan gjøre akkurat det samme ute i skogen eller på fjellet?

Trim med venner
Dere møtes gjerne over en pils, et glass vin eller kake og kaffe? Hvorfor ikke samle venninnene til ukentlige rusleturer, og belønn dere selv med en kafétur etterpå!

Hytte til hytte
Kontakt ditt nærmeste turistkontor for kart over betjente og ubetjente turisthytter i ditt nærområde. Gå lange terrengturer, nyt norsk natur og bruk kroppen på en helt ny måte.

Tell dine skritt - gjerne med en venn
Invester i en skritteller og hold oversikten på hvor mye du faktisk går. For å holde motivasjonen opp kan du sammenligne med en venn.

Musikk på øret
Veksle mellom rolig og litt hurtigere musikk, og la gå-tempoet følge musikkens rytme.

Sett deg et mål
Alt blir lettere og morsommere om man har et konkret mål. Ditt kan være at du vil unne deg en utenlandstur, et opphold på spa eller en middag på restaurant hvis du greier å gå ett visst antall mil innen et gitt tidspunkt.

Du kan også alliere deg med en venninne, og konkurrere om hvem som går lengst innen det gitte tidspunktet. Den som går lengst får en premie av den andre. mos_hoyde.gif
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning