Lykkelig vinter

Dette gjør vinterdagene fantastiske!

Lykkelig vinter
Lykkelig vinter
Sist oppdatert
Savner du sommer og uteaktiviteter? Det er fort gjort å glemme at vinteren er like full av muligheter som sommeren. Snø og kulde trenger slett ikke å være negativt. Det gjelder bare å bruke sesongen på riktig måte! Her får du tips om 10 herlige aktiviteter som lyser opp vinterhalvåret.

1. Snølek

Få på deg vinterutstyret og kom deg ut i snøen! Ta med deg kjæresten og lag snølykter og engler, eller inviter venninnene på en god, gammeldags snøballkrig! Det er mange som glemmer at snø kan være utgangspunktet for mye moro.

Les også: Tungt å stå opp?

Les også: Vær egoistisk

Les også: Nytt år, nye muligheter


2. Vinterluksus

Har du råd til det, er et spaopphold en perfekt aktivitet i de mørke vintermånedene. Ro og avslapning, en deilig massasje og god mat høres vel ikke helt avskrekkende ut? Tillater ikke budsjettet ditt denne luksusen akkurat nå er det fullt mulig å få biter av herligheten til en billigere penge. Mange hoteller og spaanlegg tilbyr inngangsbillett til fellesområdene bestående av basseng og badstuer til rundt 200 kr. En deilig ettermiddagsaktivitet for deg og kjæresten!

3. Gå tur

Selv om vinden river i trærne og kvikksølvet kryper nedover gradestokken er det ikke dermed sagt at vi bør holde oss innendørs. Kle godt på deg og ta bena fatt. En kveldstur i mørket kan være som terapi. Rolig, avlappende og friskt. En god, varm dusj og deilig kakao venter når du kommer hjem.

4. Romantisk innekveld

Et kaldt og rufsete vintervær er perfekt for romantisk peiskos inne. Rigg dere til med puter og pledd foran peisen eller i en stor, myk sofa. Tenn masse levende lys, sett på stemningsfull musikk og nyt hverandre og et stort glass rødvin.

5. Storbyweekend

Er du en av de som ikke blakket deg helt i julen er det verdt å vurdere en storbytur! De store byene er fulle av nyttårssalg og flyselskapene kaster billige flybilletter etter oss de første par månedene i året. Er du glad i storbylivet kan du få deg en fantastisk tur for en billig penge akkurat nå.

6. På glattisen

Et ordentlig kaldt vintervær er perfekt for en skøytetur! Ta på deg varme, behagelige, men fine klær og lek isdanser for en kveld. En termos med litt varmt å drikke er lurt å ha med seg. Er det mildt vær og dårlige skøyteforhold kan det hende at det finnes en innendørs skøytebane i nærheten av der du bor.

7. Spillkveld

Du har vel ikke glemt de gode, gamle spillene? Nei, vi tenker ikke på tv-spill. Inviter gode venner på en runde med et herlig, brettspill og slipp løs latteren og kreativiteten. Dette blir det garantert god stemning av.

8. Godt for sjelen

Skulle du ønske du var mer kulturell? En gufsete vinterdag er den perfekte unnskyldningen for en museumstur. Besøk et museum du lenge har hatt lyst til å dra til eller gjør research på nettet for å finne et sted som virker interessant. Ta det med ro, nyt kunsten og gi sjel og sinn spennende, kulturelt påfyll.

9. Nyttårsshopping

Føler du deg veldig ferdig med det gamle året og er klar for å erobre det nye? Hva med å starte året med litt nyttårsshopping! Ingen tid på året gir mulighet for så mange gode kupp som nå. Gjør litt ekstra ut av det ved å invitere med deg en venninne, spis en god, lang lunsj mellom shoppingslagene og avslutt dagen med vin og prøving hjemme i stua.

10. Smakfull bakst

Bruk innetiden på å utvikle husmorkunnskapene dine. Kokebøker, matmagasiner og blogger er god inspirasjon. Bak brød eller rundstykker du kan fryse ned og nyte til frokost og lunsj lang tid framover, eller lag deilig, søt bakst som nytes samme kveld!




ekstra

Denne saken ble første gang publisert 16/01 2012, og sist oppdatert 30/04 2017.

Les også