Julestemning med venninnene

Et juleverksted kan være mer enn bare pappnisser og dorullengler¿ Slik snekrer dere sammen et glamorøst siste-liten-juleverksted!

Publisert Oppdatert
Dorullnisser og pappengler er vel så fint det, men noen ganger ønsker man å gjøre noe annerledes. Så hvorfor ikke invitere venninnene til et glamorøst og mer stilig juleverksted? Sett fantasien i sving!

Smykkeverksted
Førjulstiden er full av julebord, fester og konserter. Hvorfor ikke lage smykketilbehøret selv? Kjøp inn perler, tråd, smykkelås og legg i fine skåler på bordet. Be gjestene kjøpe inn ulike typer perler, og bytt med hverandre. Slik får dere mange ulike smykker til de ulike kjoleantrekkene.

Glitrende dekorasjoner
Dekk med hvit duk, og pynt bordet med glitrende sølvpynt og blå julekuler. Kjøp inn glassperler, sølvtråd, blått glitter, sølvfat, hvite stearinlys og så videre, og miks sammen lekre juledekorasjoner med et eksklusivt preg.

Pynt julekjolen
Be alle ta med seg ett par-tre julekjoler hver. Bruk kvelden til å sy på paljetter og perler, pynt med silkebånd og fjær. En gammel kjole blir som ny! Fungerer også med vesker. Perfekt til romjulsfestene!

Eksklusive julekort
Kjøp inn hvit og sort papp, glitter, penner i sølv eller gull, og lag stilige til og fra-lapper med et personlig preg. Det finnes mange sider på nettet dere kan hente inspirasjon fra, eller så kan kanskje hobbybutikken komme med noen tips og råd.

Tenk tilbehør
Dropp julebrusen og kakemennene. Server heller deilig musserende vin, med fingermat som snacks, og be alle stille i finstasen.

Sminkeverksted
Dropp timene foran speilet hjemme alene, hvor du desperat prøver å finne et nytt look til årets julebord. Del tips og triks med hverandre, og la årets juleverksted bli et makeover-kurs!

Drinkmikseparty
Be alle ha med en flaske hver, og bland og miks deilige og kreative førjulsdrinker. Husk alkoholfrie varianter!

verk_hoyde.gif verk_hoyde2.gif

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning