- Jeg skal trene enda mer

Kathrine Sørland har nyttårsforsettene klare.

- Jeg skal trene enda mer

- Jeg skal trene enda mer

Publisert Oppdatert
Mange bruker starten på det nye året til å avtale med seg selv eller andre hva man skal bli flinkere til. For andre er ikke nyttårsforsett veien å gå for å få ting gjort. Likevel kan et helt fersk år ofte være bra å starte med et mål eller to.

Modell og Fashion Adviser for Lindex, Kathrine Sørland, har for eksempel sin plan klar.

- Jeg skal iallefall bruke dette året på å trene mer! Da vil jeg helst løpe intervaller utendørs, det er til tider grusomt tungt, men det funker, smiler Sørland.

Motiveres av musikk

Modellen liker å løpe på Nesøya i 30-40 minutter og gjerne trene styrke med strikk hjemme annenhver dag.

Les også: Nytt år, nye muligheter

Les også: Tungt å stå opp?

Les også: Du trenger ikke trene lengeFor å holde motivasjonen oppe under treningsøktene, er det én ting hun er hundre prosent avhengig av:

- Skikkelig høy og rungende musikk! Da hører jeg på alt fra opera til heavy rock og pop, sier Sørland.

Hun vet at det kan være hardt å komme i gang, men at man ikke har tid til å trene, nekter hun å godta.

- Det finnes alltid tid til trening, det er ikke lov å si at man ikke har tid til det. Så lenge man klarer å gjøre treningen om til en del av dagen som alle de andre gjøremålene man har, er det tid. Stå heller opp en halvtime tidligere eller legg deg en halvtime senere, du finner tid til det.

- Bryt grenser

Men det er ikke bare trening Sørland vil bli bedre på i 2012. Hun synes også at det er viktig å sette seg andre mål som går enda mer på det mentale plan.

- Jeg synes det er viktig å ta på seg oppgaver man ikke er vant til, noe man nødvendigvis ikke har turt før. Det handler om å utfordre seg selv, enten det gjelder jobb, trening, klær eller generelt det å være et bedre og sterkere menneske, sier hun.

Og det kan gjøres på mange måter, mener modellen.

- Det å bryte grenser for seg selv, kan være så mangt. Bare det å bestemme seg for noe så enkelt som å kle seg mer i rødt, pynte seg litt mer hver dag, eller sørge for at du får en så fresh start på året som du ønsker ved å ta ekstra godt vare på seg selv.

kat220

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning