IKKE gjør dette i garderoben!

Våre forumbrukere er sjokkerte. Det er bare visse ting man ikke skal gjøre i garderoben!

Publisert Oppdatert
Irriterer du også deg over de som breier seg splitter nakne i garderoben mens de føner håret sitt, ikke skrur av springen etter bruk, intimbarberer seg i dusjen eller bruker flere meter med benkeplass?

Du har en hel herskare av damer som støtter deg.

I denne tråden er det flere som lesser av seg frustrasjoner over garderobevaner- og uvaner.

Er du enig?

De fleste treningssentre har regler for hva man ikke får gjøre i garderoben, for eksempel er det ofte forbudt å barbere seg i dusjen, likevel er det mange som gjør dette.

Les også: Deppa av andres lykke

Les også: Spre bena for en mann?

Les også: Her bør du ikke ammeHer får du en liten smakebit på hva våre forumbrukere synes er det verste å oppleve i garderoben:

En person skriver;

- Ikke bruk flere kvadratmeter med gulvplass, det vil si, ikke spre tingene dine utover på gulvet når det er folk rundt deg.
- Vask hendene når du har vært på do.
- Ikke bytt bind og tampong foran andre - gå heller på do.

En kvinne opplevde dette;

- Intimbarbering gjør man IKKE i en fellesdusj. Det er utrolig kvalmt! I fjor så jeg en jente som sto å barberte hele underlivet rett ved siden av meg.

"Jeg vil ikke ha din nakne kropp i ansiktet mitt!"

For enkelte er det å være naken helt naturlig når man skifter i garderoben, men mange mener det får være måte på;

- Ikke sprad rundt naken overalt i garderoben. Der jeg trente før var det alltid noen som skulle bort til hårtørkeren og bort på doen og bort til speilet og frem og tilbake og rundtforbi, alt dette uten å ta på seg en liten truse eller et håndkle. Jeg synes man skal oppføre seg annerledes i en fellesgarderobe enn hjemme i sin egen stue. Jeg vil ikke ha din nakne kropp i ansiktet mitt!

En annen kvinne stemmer i, hun irriterer seg også over nakenhet:

- Frigjorte damer som BØYER SEG NED kliss nakne foran meg, og damer som glor på deg når du skifter og damer som stirrer på deg når du sminker deg etterpå. Kom vel ikke som noen bombe at jeg ikke kan fordra damegarderober... Jeg ville helst vært i mannegarderoben!

Denne episoden er også relativt brutal:

- Første som møtte meg i garderoben på det nye treningssenteret mitt var en middelaldrende dame som skrevet godt ut og fønet seg lenge og vel i skrittet. Med føneren som hører til i garderoben.

Så, ja, kanskje det er rett og rimelig å dra samme konklusjon som denne leseren gjør;

- Kvinner kan være noen jævla svin, det er helt sikkert.

Sjokkert? Diskuter videre her!

sjokkert2-220

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning