Her bør du ikke amme

Ifølge forumbrukerne våre er det visse steder du ikke bør amme.

Publisert Oppdatert
Det er mange uenigheter om amming, vi har hørt med forumbrukerne våre om hvor du ikke bør amme. De fleste er enige om at amming ikke bør gjøres på restauranter eller spisesteder, og noen har sterke meninger:

- Ikke sleng frem et blåsprengt jur på kafé! Skal du amme ungen kan du se deg om etter et ammerom, og finnes ikke det bør du bruke amme-bh, sier en.

En annen mener at kvinner som ammer i offentligheten bør skaffe seg et ammesjal.

- Synes det er unødvendig å amme offentlig da det finnes "midler" som kan hjelpe.

Mange reagerer hvis du ammer i begravelse, bryllup, dåp eller konfirmasjon. Her bør du trekke deg litt unna mener de fleste.

Gravide er for offentlig amming

De fleste kvinner som har barn eller går gravide synes at du bør kunne amme overalt i landet. En av brukerne bor i et land der denne handlingen blir sett ned på. Hun synes det er trist at en del mennesker er så imot det.

- I Norge blir det ofte presentert som noe veldig moderene å amme i offentligheten. Jeg synes det er veldig upraktisk, idiotisk og hyklerisk å ikke kunne amme blant folk i det hele tatt. Jeg tenker ofte at jeg heller ville vært i Norge, sier hun.

Det er mange som synes at man burde være like åpen for amming som man er for andre private og personlige ting:

- Det er litt av en verden vi har skapt oss. Her sender NRK attenåringer på swingersklubb for å lage TV-program om det, og "alle" synes det er helt i orden. Men å la en baby spise i offentlighet, det er ikke akseptabelt. Med andre ord, jeg synes man kan amme når det er behov for det, sier en forumbruker.

Hva synes DU om denne saken? Diskuter med andre her!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning