Gravidmote

Her er den hotteste moten for gravide akkurat nå! Bildespesial!

Publisert Oppdatert
Du trenger ikke å glemme moter og trender selv om du blir gravid, du skal bare se etter mer praktiske klær som samtidig fremhever fasongen din på en god måte.

Stort utvalg

Det kan være vanskelig å vurdere mote og stil etterhvert som magen vokser, og tidligere har mammaklær i tillegg vært mye dyrere enn vanlige plagg. Men i dag har du faktisk mye å velge i blant, uten at du må tømme lommeboken helt!

For produsentene av mammaklær har endelig skjønt at kvinner gjerne ønsker å kle seg stilig selv om de blir gravide. Derfor finnes det i dag et hav av kule, elegante, vakre og til og med sexy mammaklær som fremhever din vakre figur. Med topp kvalitet, praktiske ammeløsninger og behagelige stoffer, finner du mammaklær i alle former og farger.

Nyttige tipsEt par tips før du begynner shoppingen:

  • Enkelte stiler fungerer spesielt godt for gravide, for eksempel A-formede skjørt og kjoler og topper med markert midje rett under brystene.
  • Fremhev kroppsdelene du er fornøyd med etterhvert som kroppen din vokser. For at folk skal legge merke til halsen og skuldrene dine, kan du velge en skjorte med V-hals eller en ensfarget kjole med et tynt skjerf eller et halskjede til.
  • Tenk over bruken av accessories for å dra fokuset bort fra størrelsen din; bruk gjerne sølv, gull og glitter, et par knallrøde sko eller en superlekker håndveske som matcher. Ønsker du å fremheve magen ekstra kan du knyte skjerfet rundt kulen!
  • Spar penger på å unngå impulskjøp. Lag heller en liste over hvilke plagg som passer sammen og hva du kan bruke til de fleste anledninger. Anskaffer du deg et par jeans, en svart penbukse, to-tre svarte eller ensfargede skjørt og tre-fire topper har du alt du trenger. Husk også på at du sannsynligvis allerede har flere plagg i skapet som vil fungere også når du er gravid, ta en runde hjemme først!
  • Se etter klær som matcher det du allerede har og gå etter din egen stil! Dette løfter selvtilliten din og du føler deg bedre.
Gravidmoten her!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning