Frekkhetens nådegave

Fremmede folk kan komme med de utroligste fornærmelser. Les forumbrukernes erfaringer!

Publisert Oppdatert
Det er utrolig hva enkelte folk kan lire av seg, og man vet nesten ikke om man skal le eller gråte. Her er noen utdrag fra samlivsforumet, hvor leserne har delt sine historier om sårende ting vilt fremmede mennesker har sagt:

Fyllekomentar
"På grunn av kronisk sykdom hadde jeg rast raskt opp i vekt. Cirka 30 kg på kort tid. Jeg skulle ut en kveld med venninner på byen. Jeg hadde kledd meg i passende antrekk, sminket meg og koste meg. I baren kom en fremmed mann sjanglende (åpenbart dritings) bort til meg. Så sier han: "du har et vakkert ansikt, men fy faen for en stygg kropp du har...".

Pipekonsert
"Da jeg var på trening (på treningssenter) for et par uker siden var det et fotball-lag som trente. Som motivasjon under trening plystret de etter "pene" jenter som gikk forbi. Da jeg kom fikk jeg det pipe-koret. Ikke veldig hyggelig. Man er da på treningssenter fordi man ønsker å "forbedre" kroppen sin, og det var ekstra tungt fordi de 5 kiloene jeg har for mye er etter en graviditet som endte i spontanabort. En mindre hyggelig opplevelse".

Sjikanert på bussen
"For mange år siden satt jeg på bussen på vei hjem etter en lang dag. Jeg hadde 2 jobber på den tiden og var trøtt og sliten og ufiks... Det kommer på en gjeng ungdommer. De har tydelig drukket, de går og setter seg bak i bussen. Han ene sier til de andre; " Så dere hun ekle? Jeg må gå og se igjen.." Så snubler han fremover i bussen og jeg ser ei jente foran meg krympe seg i frykt for at han skal gå bort til henne. Men han stopper ved meg. Lener seg over meg, sier ingenting, men går tilbake til gjengen sin. "Hun er faen meg griseekkel!" sier han høyt til de andre, som blir tydelig flaue".

Med ny bukse
"Dette var på barneskolen og på den tiden da lois-buksene var så populære (rundt år 2000). Jeg var overvektig på den tiden, men likevel ville jeg jo se grei ut. Det var akkurat blitt friminutt og jeg sto utenfor klasserommet og tok på skoene mine. Plutselig hører jeg guttestemmer bak meg; "har alle den buksen nå?". Jeg snur meg og ser at to gutter fra 7. klasse ser "ekkelt" på meg mens de går ut".

Mobbing av tær
"En sommerkveld skulle vi ut en gjeng - kjente og ukjente. Jeg hadde pynta meg i sommerkjole, sandaler, lakka negler og var i kjempegodt humør. Da vi sto og venta på taxi greidde ei perifer kjærring å si i fullt alvor; "håper at jeg aldri får så stygge tær som du har" Hæ? ok, har litt problemer med et par tær som ikke er snor-rette, men likevel...".

Kleskritikeren
""Jeg hadde tatt på meg noe annet neste gang". Fra en fyr på et utested, da jeg var 18 og nettopp hadde begynt å komme over sjenansen min.. At det skal være nødvendig".

Indirekte kompliment, eller...
"En gammel bekjent jeg traff på fest tok meg på magen og rundt livet og sa: "Fy fader, du har jo blitt fin igjen! Du var jammen ikke særlig snasen de første to årene etter at du fikk barn, og det var jo så trist, jeg tenkte at "nå er der over for henne også".

Kvisetips
"Jeg hadde mye kviser når jeg var yngre, og hadde veldig dårlig selvtillit på grunn av det. En dag da jeg var ute og syklet, syklet jeg forbi en liten guttegjeng. De var nok noen år yngre enn meg. "Har du aldri hørt om kvisekrem, eller?" ropte den ene gutten etter meg. Kan tro det såret dypt".

Midt i ansiktet
""Nja, søt og søt. Se på den enorme nesa da! Ødelegger hele trynet". Slet ekstremt med nesa mi på den tiden, kan ikke si den kommentaren gjorde saken noe bedre".

Flere historier i samlivsforumet! frekk_hoyde.gif

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning