Finn en venn

Slik navigerer du deg frem i mylderet av potensielle venner!

Publisert Oppdatert
Det er ikke alltid like lett å bli kjent med folk hvis du har flyttet til et nytt sted uten nettverk. Det kan også være vanskelig å få med de trauste venninnene på å prøve ut noe nytt, som å spille i band, klatre, dykke eller forsøke paintball.

Da kan nettsiden Aktivitetsvenner.no være et godt alternativ. Det er gratis å registrere seg, og med bare et par tasteklikk kan du finne alt fra sportsvenner, studievenner og reisevenner til hobbyvenner og lignende.

Ingen datingtjeneste
Det er nemlig ingen hemmelighet at vi stort sett blir kjent med hverandre ved å gjøre aktiviteter sammen. Ved å finne personer med like interesser blir det derfor lettere å utvide nettverket sitt, gjerne i samme by og samme alder.

Siden ble startet opp i 2006, med bakgrunn i at det ikke fantes noen god tjeneste på Internett for å treffe nye venner, uten at det handler om dating. Tjenesten har etter hvert vist seg å bli ganske populær, med nærmere 5000 aktive medlemmer. Det er med andre ord flere der ute som ønsker å utvide sin sosiale horisont.

Prøv det ut hvis...
  • Du for eksempel har lyst til å lære mer om foto, men ingen av vennene dine vil det. Det er morsommere å lære noe sammen med andre, pluss at det er enklere å ha faste avtaler.
  • Du har flyttet til en ny by, og har du lyst til å fortsette med aktiviteter du har drevet med før. Her kan du finne nye hobbyvenner. Kanskje venter en ny klatrekompis bak neste tastetrykk?
  • Du ønsker å starte et band, men mangler trommis og vokalist.
  • Du har lyst til å komme deg ut av sofakroken, men ikke har venner som har lyst til å bli med på faste gåturer i marka.
  • De andre vennene dine er altfor bundet til hus og jobb, mens du har lyst til å reise noen måneder i utlandet.
  • Å bli kjent med nye mennesker er stort sett alltid spennende, og kan bringe med seg mye positivt i livet ditt.

venn_hoyde.gif

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning