Få sprettrumpe

Det er ikke så vanskelig som du kanskje skulle tro!

Publisert Oppdatert
Hvis du ikke fikk den sprettrumpa du drømte om denne sommeren, har du god tid til neste gang du skal gå i bikini. Det hjelper å begynne allerede nå for best mulig resultat!

Dette kan du gjøre

Det er jaggu ikke lett å henge med i trend-svingene når det gjelder kropp og hva som er det perfekte idealet. Men, enten man er krafig, tynn, slank eller formfull - en sprettrumpe ser bra ut uansett!

Rumpemusklene er de største vi har i kroppen vår, og kanskje du tror det tar lang tid å bygge de opp. Det gjør det egentlig ikke, men det krever konsis og regelmessig trening.

Du kan for eksempel prøve følgende:
  • Aerobicøvelser tre-fem ganger per uke i 30 minutter hver gang, vil hjelpe deg å forbrenne kalorier og samtidig stramme opp baken.
  • Inkluderer du step i treningen vil dette tone rumpe-og lårmuskler.
  • Flere studier, inkludert en gjennomført av American Council on Exercise, viser at den absolutt beste rumpetreningen desidert er utfall. Øvelsen gjør du ved å stå med bena i hoftebreddes avstand før du flytter den ene foten så langt foran deg som du klarer og deretter setter deg ned med rak rygg og blikket frem som du gjør et telemarknedslag. Skubb deretter opp igjen og ned igjen.
  • Gjør faste utfall i åtte til femten repetisjoner ganger tre på hver fot, det blir tyngre dersom du holder vekter i begge hender.
  • Gjør du dette i fire ganger i uken i for eksempel seks uker, kan du forvente tydelige resultater. Og da er det bare å fortsette!
Utfall320

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning