Den gode film-følelsen

Film er stemningsskapende - finn rett film til ditt humør!

Publisert Oppdatert
Noen ganger kan en god film gjøre underverker for humøret. Her er noen forslag til en god kveld i sofaen, uansett hvilket humør du skulle være i:

Love Actually
Når du trenger å få tilbake troen på mellommenneskelig kjærlighet, og det faktum at "love is all around". En perfekt oppmuntrende film når du har kjærlighetssorg.

Little Women
Kjempekoselig film om det nære båndet mellom søstre, og følelsen av å vokse opp uten helt å finne sin plass. Se den sammen med venninnegjengen eller søsteren din.

Dirty Dancing
Uansett hvor mange ganger du ser den er det umulig å ikke bli glad av danserytmer, Patrick Swayze på topp og Jennifer Grey før neseoperasjonen!

Bridget Jones
Singelprinsessen med det kompliserte følelseslivet vikler seg inn i kaos som setter ditt eget i skyggen. Lett å kjenne seg igjen i, men du har det i det minste ikke så ille (får vi håpe!)...

Dagboken
Styr unna hvis du fremdeles er plaget av en håpløs kjærlighetssorg. Trykk den til ditt bryst om du ønsker å se en av de fineste kjærlighetsfilmene som noensinne er laget!

Sweeney Todd
Blod, pai, kannibalisme og Johnny Depp i skjønn forening. En herlig morbid, morsom og litt avskrekkende film. Kanskje ikke den mest opplagte feel-good filmen, men absolutt en skikkelig godbit! Ses ikke i følge med et godt måltid mat... Spesielt ikke pai!

The Hills Have Eyes
Mye kan skje når en uskyldig storfamilie forviller seg opp i en gjeng misforstre oppe i et øde fjellandskap. Perfekt film for deg som finner glede i spenning og grøss. Ses gjerne i en god armkrok.

Sex- og singelliv: The Movie
Fyllesyk, deppa, ensom, glad eller bare ute etter en kosestund? Du blir alltid oppløftet av et gjensyn med favorittvenninnene Carrie, Miranda, Charlotte og Samantha. Synk ned i sofakroken, dra pleddet opp til haka og grav hånda dypt ned i en stor pose smågodt!

13 snart 30
Jennifer Garner spiller glitrende rollen som 13-åringen som plutselig blir 30. En flott film om å finne tilbake til de rette verdiene i livet, og en påminnelse om at drømmemannen kanskje er like foran øynene dine. film_hoyde.gif

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning