Bytt med venninnene

Bytt garderobe med venninnene!

Publisert Oppdatert
Hvor ofte har du stått foran kleskapet og fundert på hva du ska ha på deg? Dette er et vanlig fenomen for de fleste jenter, og du kan være sikker på at venninnene dine også står slik. Men kan det tenkes at deres avlagte topper, gensere og bukser kan være midt i blinken for deg, og vice versa? Her kommer forslag til kreative byttekvelder med venninnene:

Lei av garderoben?
En samler gjerne opp en del plagg, vesker, sko og tilbehør. Men selv om jakken virket fin i butikken, blir den kanskje bare hengende på knaggen hjemme. Hvorfor ikke samle venninnegjengen til en bytteaften på en helt vanlig hverdag? Ta med fem plagg hver, lag gode alkolfrie drinker, og en spicy matrett. Det er duket for en flott venninnekveld!

Ut på byen
Silketoppen du kjøpte på salg i fjor, den nye buksa som egentlig er et nummer for liten, eller tubetoppen som ikke har helt rett farge... Alle disse kan få et nytt liv ved eierbytte! Hvorfor ikke lage et vorspiel med bytting av festklær som tema? Lag drinkene, sett på musikken og miks sammen det perfekte festantrekket foran speilet.

Smykkeskrot
Det en gang så kule smykket du kjøpte på ferie i Mallorca kan være perfekt i halsen på bestevenninna. Alle har vi smykker, øredobber, spenner og brosjer liggende. Og ofte blir de liggende der, med tanke på at vi en dag skal finne det perfekte antrekket å bruke de til... Men det er bare å innse, har det ikke kommet nå, kommer det aldri! Samle derfor gjengen til et storslagent smykkebytte. Obs: Vær forsiktig så du ikke bytter bort bestemors arvesmykker ved en feiltakelse!

Musikkaften
Cd-ene du kjøpte på 70- 80- 90-tallet er kanskje ikke favoritten akkurat nå, og er stuet ned i en eske innerst i skapet? Men du vil bli overrasket over hvor mange minner det vil bringe frem å høre på de igjen. Ta frem 10 av cd-ene du aldri kommer til å lytte på igjen, og be vennegjengen gjøre det samme. Kanskje finner du noen kupp i kompisens cd-samling. Dere er i alle fall sikret en annerledes vennekveld, fullt av minner og corny musikk. bytt_hoyde.gif

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning