Avslørt av soverommet

Han kan finne ut mye om deg bare ved å ta en titt på soverommet ditt!

Publisert Oppdatert
Det er kanskje ikke slikt som du tenker bevisst på når du innreder soverommet. Men dine valg kan kanskje fortelle en potensiell partner noe om hvordan du er som person og som kjæreste.

Her er noen eksempler:

Bildene dine
Har du bilder av deg selv der du oppnår noe, som for eksempel å motta et diplom/vitnemål, eller fanger en storørret, signaliserer du at du har pågangsmot, og ønsker å gjøre noe stort ut av livet ditt. Har du derimot en rekke bilder av deg sammen med venner forteller det at du er sosial og godt likt. Det er vel og bra, men det kan også få han til å undre på om det er plass til han i livet ditt.

Klærne dine
Er de strøket, brettet og ryddet unna uten synlige spor? At du er ryddig trenger ikke nødvendigvis å signalisere noe udelt positivt. At en stor del av deg er ryddet bort kan få han til å spekulere i om du har noe å skjule. Noen vesker og sko fremme viser at du er trygg på deg selv, din smak, hvem du er og at du ikke er redd for tilbakemeldinger.

Kosebamser eller kjæledyr?
Å dele sengeplassen med et kjæledyr viser at du er kjærlig, hengiven og omsorgsfull. En myk bamse viser at du har behov for å holde rundt noe/noen. Det er viktig å ha kontakt med den myke siden av seg, men mer enn en kosebamse i senga kan få deg til å fremstå som en smule umoden¿

Stearinlys ved senga
Å ha stearinlys ved senga skal visstnok gi et svært positivt inntrykk på mannen. Den viser at du kan forførelsens kunst; det er både sexy, intimt og koselig med levende lys. Har du kondomer liggende ved sengekanten kan du virke både tøff og litt skremmende.

Selve senga
For en mann har senga hovedsakelig to funksjoner; til å sove i, og ha sex i. Intet mindre, intet mer¿ Så det å tilføye ekstra detaljer, som stjerner i taket, gardiner ovenfor sengestolpen og så videre kan få han til å synes du virker litt kontrollerende. En uoppredd seng kan imidlertid få deg til å virke kaotisk og hektisk. Ingen av delene er særlig attraktivt.

Kopper og kar
Hvis du har skitne, støvete, halvfulle kopper, skåler og glass stående kan du virke som en slubbert. Han kan tro du er likegyldig i forhold til hvordan ting ser ut rundt deg, og at du ikke bryr deg om at dere skal ha et fint hjem sammen.

Kilde: Glamour UK rom_hoyde.gif

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning