Microsoft tenkte ikkje akkurat nytt då dei fann ut at dei ville konkurrere med Sony sin dominans på karaoke-fronten. Det var vel heller den naturlege reaksjonen på ein suksess Sony har hatt i ganske mange år.

No får vi altså enda eit nytt syngespel, og alt er veldig likt Singstar, men utviklarane hos Inis har likevel skrudd saman eit spel som vågar å vere kreativt. Lips er, enkelt og greitt, stor moro.

Popstjerne for ein dag

Sjølv om det er opplagt å samanlikne Lips med Singstar, har Inis henta inspirasjon frå ein anna kjend musikk-serie. I likskap med Guitar Heros Star Power, kan du ved hjelp av rørsler aktivere Lips sin Stjernestraum for å få høge bonusar på innsatsen din.

Du gjer det ved å imitere den posituren som blir illustrert på skjermen, og det er akkurat det spelet treng for å få folk til å sleppe seg laus, og gi litt blanke i om dei er sjenerte eller ikkje.

  • Les hele anmeldelsen av Lips på Gamer.no!
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!