Treningsmusikk er alfa/omega for alle som ønsker ekstra motivasjon og energi mens de svetter. Men hvilken type musikk funker egentlig best?

Se videoreportasjen her!Rå eller myk?

Kanskje digger du Beyonce på kondisjons-timene, Snoop Dogg under bicepstreninga, Bruce Springsteen på spinningen, Tiesto på tredemøllen eller Metallica på boksetimen? Valgene er ubegrensede, det eneste som er sikkert er at det beror på smak og behag.

Les også: Få sterk overkropp

Les også: Bli sprek hjemme i stua

Les også: Få stram og fin mage- Jeg blir ordentlig gira av noe skikkelig trance eller dancemusikk, sier Hanna Pedersen, personlig trener ved Sats Nasjonaltheateret.

Men når hun trener styrke, er det rock som passer best for henne.

Se videoreportasjen her!

Peder Cederholm, distriktssjef på Sats, forteller at mange er fan av litt rå metall når man skal presse seg selv;

- Men det som fungerer for noen, fungerer gjerne ikke for andre. Poenget er at man skal bli inspirert og motivert til å trene gjennom musikken man hører på. For enkelte passer hard og tøff musikk, for andre er rolig musikk det beste, det varierer fra person til person, sier han.

Se videoreportasjen her!

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!