Look at Mom tilbyr funksjonelle og trendy klær designet spesielt for gravide og ammende. Det unike med klærne er at de har løsninger som gjør at man kan benytte ett og samme plagg både under og etter graviditeten. Klærne har et snitt som fremhever den gravide magen og som samtidig er flatterende for figuren etter en fødsel. I tillegg har alle overdeler og kjoler en diskré, vertikal ammeåpning.

Norsk design

Designeren bak Look at Mom er norske Britt Karin Skotnes. Hun har selv født to barn og fikk ideen om en egen kolleksjon da hun gikk gravid med sitt første barn i 2002.

- Utvalget av tøffe og trendy klær den store magen min var lite. Det var vanskelig å finne antrekk som kunne passe til både festlige anledninger, jobb og fritid, sier Skotnes.

Da hun begynte å amme, støtte hun på lignende utfordringer.

- Det var nesten umulig å finne moteplagg som det gikk an å amme i uten å blotte hele magen, eller måtte gjemme seg bort.

Forhandlere

Look at Mom vil fra og med høsten 2006 være tilgjengelig i følgende butikker: Ni Måner (Sandvika Storsenter), Svangerskapet (Kirkeveien, Oslo), Den Kule Mage (Grünerløkka i Oslo), Confident (Borg Amfi Storsenter, Sarpsborg). Kolleksjonen vil etter hvert bli å finne i alle store norske byer.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!