Boken er glad, og full av farger, akkurat som barna. Den har masse illustrasjoner som beskriver både aktiviterer og utvikling. Boken gir også informasjon om hva som er vanlig å beherske på hvert alderstrinn. Lurer du for eksempel på om barnet ditt kan være fargeblind som treåring, fordi det sliter med å lære farger, finner du svar i boken. Både på hva som er vanlig å kunne, og på hva du som forelder eller annen omsorgsperson kan gjøre for å stimulere barnet.

Boken er delt inn i kapitler som tar for seg utviklingen fra baby til barnet skal inn i skolen. Første kapittel forteller om babyen som lærer å bevege seg, videre fra stående til hopping, og hvordan sansene utvikles. Den forteller hvilke leker babyen liker best, hva du kan leke sammen med barna dine uansett alder, hvordan dere kan gjøre ting sammen, og hvordan barnet utvikler seg gjennom samspillet med deg.

Det aller beste med boken var alle ideene jeg fikk. Boken beskriver massevis av leker: hvor-er-leken, kil-meg-på-magen-leken, spise-fersken-leken, søle-leken, vanne-hagen-leken, følge-streken-leken mm. Også er det kjekt at man lett kan finne forventet atferd på forskjellige alderstrinn, for å finne tips til hvordan man best kan hjelpe.

Boken kan du kjøpe ved å klikke her .

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!