Det vil undre deg hvor kjekt babyen din får det, puttet oppi vaskebøtta. Bøtta er akkurat passe stor, og det er godt for deg å kunne ha begge hendene fri under badingen. Bare pass på å vaske bøtta godt før bruk, grønsåpe er ikke bra for sart babyhud.

Tummy Tube heter den egentlige oppfinnelsen, en badebøtte. Den ble utviklet i samarbeid med leger, jordmødre, spedbarnspleiere og psykologer for å lette overgangen fra et liv i mors mage til verden utenfor. Det varme vannet og de beskyttende omgivelsene vil minne barnet om den trygge gode følelsen det hadde i mors liv. Når det nyfødte barnet blir senket ned i TummyTub inntar det automatisk fosterstilling og det er utrolig hvor raskt barnet roer seg ned og blir avslappet.

NB: På Tummy Tubes sider advares det mot å bruke vanlige bøtte som badekar. Bøttene kan skli, de har ikke riktig avrunde kanter og barnets fingre kan klemmes i hanken.

TommyTube finner du ved å trykke her , og kan bestilles fra samme sted for 280,-.Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!