Den nye helseportalen Frimm.no er et sted som handler om både mennesker og dyr. Siden består av et tverrfaglig ekspertpanel på foreløpig ni eksperter, og flere er ledende i Norge innenfor sine områder.

Fysisk og psykisk

- Vi satser tungt på en del helseområder som har fått en økende omtale det siste årene, blant annet matintoleranse, ME, ADHD, diabetes, cøliaki, økologisk mat, og ikke minst kosthold og psykisk/fysisk helse, forteller daglig leder Arnar Eidskrem.

I tillegg fokuserer portalen på behandling og helse for dyr. I den sammenheng har ekspertene fått med veterinær Are Thoresen som bruker både alternativ og tradisjonell medisin i sin behandling av dyr.

- Annerledes

- Vi ser på Frimm.no som en annerledes helseportal hvor vi ønsker å forsterke den friske delen i mennesket og styrke den delen i oss som er syk eller har plager. Dette understøttes av hva vi kaller "et liv i balanse" hvor vi har definert 11 grunnleggende elementer, sier Eidskrem.

Ekspertpanelet utgjør blant annet erneræringsterapeut Jens Veiersted, lege og ernæringsekspert Anna Kathrine Ljøgodt ved Balder-klinikken, og lege Geir Flatabø.

Målsettingen med portalen er å bli ledende innenfor blant annet de nevnte helseområdene.

- Vi vil skape et ressurssenter som også forankrer foreninger og forbund, og vi er i samtaler med Diabetesforbundet, Cøliakiforeningen, ME-foreningen, Proteinintoleranseforeningen og Foreningen 2 Foreldre med flere, forteller Eidskrem.
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!