Butikksjef ved Gardermoen Duty Free ankomst, Tore Hov, sier at kundene kan vente seg gledelige tilbud og nyheter i forbindelse med utvidelsen av taxfreebutikken i slutten av august.

- Gardermoen er blant Europas billigste flyplasser innen taxfreeprodukter, sier han.

Nye merker

Blant Gardermoens tre taxfreebutikker, ved siden av både avgang- og Travel Value-butikken, finner vi ankomstbutikken som i disse dager bygges om til å få en lysere og mer moderne look. Butikkarealet utvides med 50 prosent, og med i ansiktsløftet kommer også nye varer til Norge sammen med billige tilbud.

- Når ombyggingen er ferdig i slutten av august vil kundene merke at vi har tatt inn skjønnhets- og kosmetikkvarer som vi aldri har hatt før, dette er eksklusive merker som er nye i Norge. Det blir en spennende lansering, sier butikksjefen.

Halv pris

Ankomstbutikken åpnet 1. juli i 2005, og har siden ikke hatt stengt. Under åpningen var butikken på 150 kvadratmeter og lokalisert midt i ankomsthallen. 23 desember 2005 åpnet en større ankomstbutikk. Butikken har betydelig større vareutvalg, og skal tilfredstille de fleste ønsker hva gjelder parfyme, alkohol og sukkervarer.

Butikken hadde nyåpning 16 mai i år etter en oppussing. Hov mener det er for tidlig å si noe om omsetningsøkning enda, men gleder seg til fortsettelsen.

- Siden vi knapt har holdt åpent i to uker, merker vi ikke så mye på omsetningen enda, dette må vi heller se mer på i august, sier han.

Duty Free butikken på Gardermoen tilbyr rundt 10 000 forskjellige skjønnhets-og parfymeprodukter, og butikksjefen er sikker i sin sak;

- Kjøper du parfymer og kosmetikk på en taxfreebutikk fremfor en vanlig butikk, er det mellom 40- og 50 prosent billigere.
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!