Årshoroskop 2010: Væren

Les hvordan året blir for deg!

Publisert Oppdatert
Væren (20. mars - 19. april)

Generelt:

Dette blir et interessant år på mange måter. Likevel blir det et år du bør vite hva du gjør. Det blir nærmest som å kjøre bil med en fot på gassen og den andre på bremsen samtidig. Den idealistiske, altomveltende og radikale planeten Uranus, kommer inn i ditt eget stjernetegn. Den blir der i hele sju år. Det er 88 år siden dette skjedde sist. Så du skjønner, dette blir begynnelsen på en ny tidsepoke. Du vil oppleve hurtige og ofte uforklarlige forandringer. I tillegg blander den strenge og begrensende planeten Saturn seg inn i alt dette.

Det gjør at du vil noen ganger føle deg frustrert og fortvilet over at saker ikke skjer like fort som du ønsker. Det beste generelle rådet jeg kan gi deg er; ikke stress deg i hjel. Du bør finne den riktige balansen mellom aktivitet og hvile. Du må ikke brenne lyset i begge endene. Ellers kan det gå på din helse, velvære og vitalitet løs. I stedet for å gjøre alt med en gang, tenk langsiktig. La 2010 bli begynnelsen til noe nytt og stort. Bygg et solid fundament for din egen fremtid. For å få bedre klarhet i hvordan året blir, følg med i ukes og månedshoroskopene fremover.

Yrke, karriere og økonomi:

Med den altomveltende lille, men kraftige planeten Pluto i ditt solare hus for yrke, karriere og sosial status, vil mange gjennomgå forandringer. Spesielt de av dere som er født tidlig i tegnet Væren vil merke dette mest. Det behøver ikke være noe som skjer på en - to - tre, men det lønner seg å være åpen. Det vil gjøre jobben og det yrkesmessige livet ditt lettere. Forandringer vil til syvende og sist føre til en bedring i karrieren.

Penger vil stort sett være som 2009. Ikke kast deg inn i raske økonomiske transaksjoner uten å vite hva du gjør. Juni til september blir en tid hvor du er mer heldig enn vanlig. April og mai er bra for penger du tjener fra jobben. Finansiell risiko kan føre til store gevinster - eller store tap. Husk det!

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

For mange Værer blir 2010 et testår for parforhold. Kjærligheten blir seriøs og satt under lupen. Forhold som ikke fungerer bra eller er sunne, vil stå for en utfordring. Hvis så er tilfelle, blir mange oppløst, mens andre vil gjennomgå grundige vurderinger for å forsette. Årsaken til dette, er at den strenge, men rettferdige læremesteren Saturn går igjennom ditt solare hus for parforhold og kjærlighet.

Om dere derimot har det bra, blir lidenskap og sensuell harmoni fastere. Ved utgangen av året, vil kjærligheten stå enda sterkere. Er du single, vil du ha et praktisk forhold til kjærlighet og romantikk. Du vil ikke velge det første og det beste, men søke en partner som gir gi deg stabilitet og sikkerhet. Lykke til!

Leveregel for 2010: Alle utfordringer gir til syvende og sist nye fantastiske muligheter!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning