Årshoroskop 2010: Tyren

Les hvordan året blir for deg!

Publisert Oppdatert
Tyren (20. april - 20. mai)

Generelt:

Hvorledes 2010 blir avhenger mye av din evne for tilpasninger. Mange Tyrer liker ikke forandringer, men foretrekker det trauste og trofaste. Uansett, i år bør du forberede deg på at flere sider av livet vil stå for nye utfordringer. Greier du å tilpasse deg, vil det gi deg enorme muligheter senere i livet. Dette gjelder på mange plan og områder. Spesielt vil det åndelige eller det alternative være ting som opptar deg. Kjærlighet, yrke, karriere og familieforhold kan også være påvirket. Din generelle helse og velvære bør du passe på. Gode trenings og ernæringsprogram samt et avbalansert kosthold vil hjelpe deg.

Selv om alt dette ikke er slik du kanskje helt skulle ønske, fortvil ei! 2010 blir et utrolig aktiv sosialt år. Du skaffer deg mange nye og gode venner. De får stor betydning for deg fremover. Et år hvor nettverk og samspill med andre mennesker bringer deg til nye høyder. For å få bedre klarhet i hvordan året blir, følg med i ukes og månedshoroskopene fremover.

Yrke, karriere og økonomi:

Mange Tyrer opplevde 2009 som et flott og ekspansivt år for yrke og karriere. Mange av dere fikk bedret sin sosiale stilling eller avanserte i karrieren. I år vil du ivareta og nyte godt av det du da gjorde. Men du bør for all del ikke drømme deg bort eller hvile på dine laurbær. Gjør du det, betaler du konsekvensene. Men nettverk og samspill med kollegaer og andre bekjente blir meget viktig.

I ditt daglige virke, bør du brette opp ermene og stå på. Til gjengjeld får du også lønn for strevet. Best for karriere blir fra 19. januar og en måned fremover. Tenker du på forandringer, blir det også et bra tidspunkt. Det er enkelte perioder i løpet av året du bør være mer forsiktig med å bruke penger, men det komme jeg tilbake til i månedshoroskopene.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Du vil oppleve mange romantiske og lidenskapelig øyeblikk gjennom året. Men selve undertonen i parforhold og kjærlighet er seriøsitet. Bortsett fra enkelte måneder, er det lite aktivitet i det astrologiske huset ditt for den amorøse og glamorøse siden av samlivet. Det betyr at dine valg og det du fortar deg, er veldig mye opp til deg selv. Du kjører løpet.

I perioden begynnelsen av april til slutten av juli, kan du treffe en gammel flamme. Om det utvikler seg til noe mer enn et amorøst tilbakeblikk, vet du først til høsten. Tiden rundt 15. januar blir også uhyre viktig for kjærlighetslivet. Da kan nye forhold starte, eller eksisterende opphøre. Uansett, det du foretar deg da, innvirker på resten av året. 26. juni er en annen viktig dato i så måte.

Leveregel for 2010: Tilpasse meg forandringer med en positiv og konstruktiv holdning!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning