Årshoroskop 2010: Tvillingene

Les hvordan året blir for deg!

Publisert Oppdatert
Tvillingene (21. mai - 20. juni)

Generelt:

De fleste Tvillinger liker å holde på med mange ting samtidig fremfor å gjøre en ting ferdig. Er du slik, bør du legge om stilen - i hvert fall for 2010. Året begynner og avslutter med mange planeter i ditt astrologiske 8. hus som står for dypere tilpasninger og forandringer. I tillegg har du den lille kjempen Pluto som står for grundige omveltninger sterkt plassert i dette huset. Dermed har du sikkert fått forståelsen av at lettvinte løsninger fører ingen steder hen.

I år bør du ta en og en ting om gangen å gjennomføre det. Stykkevis og delt, selv om du synes det er morsommere, fungerer det bare ikke om du vil skape deg noe for fremtiden. Sommermånedene blir viktig i hjem- og familiesammenheng. Her kan du komme i dilemmaer mellom å gi og ta. Så trå varsomt. For å få bedre klarhet i hvordan året blir, og hvordan du bør agere i de forskjellige situasjonene, følg med i ukes- og månedshoroskopene fremover.

Yrke, karriere og økonomi:

Mange av dere har gått igjennom til dels store yrkesmessige forandringer de senere årene. Småjusteringer kan fortsatt skje. Men det vil definitivt være til det bedre. Lykkeplaneten Jupiter går igjennom ditt solare hus for yrke, karriere og status. Mer heldig enn det kan du ikke bli! Planlegger du forandringer, gjør det før juni måned. Kanskje ligger det en forfremmelse i luften? Hva det enn er, ting vil skje raskt og uforutsett.

Nå blir det opp til deg selv å utnytte de mulighetene som byr seg. Universet er i hvertfall på din side. Din økonomiske situasjon blir stort sett uforandret bortsett fra det som du oppnår gjennom en bedring i karrieren din. Beste tiden for karrieren i år blir fra 12. februar til 8. mars. For din generelle økonomi, blir mai og juni gode måneder.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Kjærlighet i parforhold blir lykkelig stort sett gjennom hele året. Mange vil inngå fastere bånd eller gifte seg. Din sosiale status vil vokse gjennom samhold. Er du på utkikk etter en kjæreste, vil du treffe han eller henne gjennom jobben eller på en lengre reise. Det kan også være noen som har en annen kulturell bakgrunn enn din egen.

Selv om det dreier seg om kjærlighet, er det viktig at du er realsistisk. Bygge amorøse drømmeslott, vil til syvende og sist bare såre deg. For den single, blir dette et år du må jobbe for romantikken. Forelskelser kommer ikke rekende på en fjøl. På den annen side er du heller ikke interessert i lettsindig og tilfeldige forhold. Du vil helst treffe noen du kan bygge en fremtid sammen med. Det gjør du også - om du er standhaftig nok.

Leveregel for 2010: Det som er viktig i livet mitt, bør jeg gjøre grundig og fullkomment!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning