Årshoroskop 2010: Steinbukken

Les hvordan året blir for deg!

Publisert Oppdatert
Steinbukken (21. desember - 19. januar)

Generelt:

En stor begivenhet inntreffer i 2010. Intense Pluto har definitivt gått inn i stjernetegnet ditt, og der blir den frem til 2024. Den lille kjempen har en tendens til å transformere eller forandre alt den treffer. Den gjør ting langsomt, men grundig. Nå er det deg og din personlighet det gjelder. Alle vil føle at forandringer er på gang, men de som er født tidlig i tegnet Steinbukken vil merke dette mest i 2010. Det som starter nå, blir en av de viktigste fasene i livet ditt for din selvutvikling og for deg som person.

Gaven Pluto gir oss, er at vi skal lære å ta vare på oss selv og finne skjulte sider ved vår egen personlighet. Reisen i seg selv kan være til dels humpete, men til syvende og sist kommer vi styrket ut. Forutsetningen er at vi er villige til å forandre oss. Tviholde på gamle og trygge mønstre som har overlevd seg selv, gjøre det motsatte. Et annet område som kommer i fokus store deler av året er hjem og familie. Her kommer det til å skje tildeles mange, men stort sett lykkelige forandringer. Det får vi heller komme tilbake til i ukes- og månedshoroskop fremover. Så følg med!

Yrke, karriere og økonomi:

Jobb og karriere blir et annet viktig område i livet ditt. Din herskende planet Saturn står høyt hevet i ditt solare hus for nettopp dette. Du må jobbe for det du skal oppnå, men det er du jo vant til så det blir egentlig ingen forskjell. Forandringen ligger i at nå kan du virkelig gjøre det bra i alt som har med yrke og din sosiale stilling i samfunnet å gjøre, men ikke gap over mer enn du kan svelge.

I løpet av de neste par årene vil du nå toppen! Det blir 30 år til du får en slik ny sjanse - så utnytt den vel. Det er kun dine egne målsetninger som bestemmer hvor høyt og langt du vil komme. At økonomien kommer på plass gjennom dette sier seg selv. Dette blir et år hvor det kan lønne seg å bruke penger på hus, hjem, eiendom eller saker som du har et spesielt og kjært forhold til.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

I parforhold og kjærlighet blir det to viktige datoer for deg. To solformørkelser, den 15. januar og 11. juli, vil direkte påvirke ditt forhold til andre mennesker både på et privat og et sosialt plan. Det du starter eller foretar deg rundt disse datoene, viser hvordan resten av året stort sett blir. Generelt er det en fin tid for å starte nye forhold. Men det kan også være en testperiode for eksisterende.

Muligens kan du finne deg selv i døren og lurer på hva du holder på med. Det behøver ikke føre til noe brudd. Har dere det bra sammen, blir det snakk om små justeringer. Er det motsatte tilfelle, står du overfor en utfordring om du vil at forholdet skal vare. I det store og det hele, blir ikke kjærligheten et prioritetsområde for deg i 2010.

Leveregel for 2010: Å få en briljant idé tar et øyeblikk, men å bygge en suksesshistorie trenger sin tid.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning