Årshoroskop 2010: Skytten

Les hvordan året blir for deg!

Publisert Oppdatert
Skytten (23. november - 20. desember)

Generelt:

Mange Skytter er naturlige globetrottere. Reiser er fullt mulig i 2010 - mest sannsynlig fra midten av mars. Men den store forandringen blir at i år er det hjem, familie og de nære ting i livet som opptar deg mest. Dine reiser kommer til å skje mer på et mentalt plan, selv om du helst vil foretrekke de rent fysisk. Noe som forårsaker alt dette, er at du har din herskende planet Jupiter som står sterkt plassert i et område i horoskopet ditt for de nære og kjære ting i livet.

Denne planeten har en tendens til å bringe hell, lykke og ekspansjon der den berører. Før sommeren er over kan du regne med en familieforøkelse. Den kan komme noe uventet, så forbered deg godt. Forholdet til dine venner er et annet område som krever din konsentrasjon. Antagelig vil du ha en oppryddingsaksjon i vennekretsen din. Det vil være på den måten at du i større grad vil skille de virkelige gode og ekte vennene fra de som er sammen med deg av andre grunner. Falskhet, spill og smiger tolererer du ikke. For å vite mer om alt som skjer gjennom året, følg med i ukes- og månedshoroskop fremover.

Yrke, karriere og økonomi:

Planeten Pluto har gått inn i ditt solare hus for penger og økonomi. Der blir den frem til 2024. Men de av dere som er født tidlig i tegnet Skytten vil merke dette mest i 2010. Det indikerer blant annet, at om du vil vokse økonomisk på et område, bør du kutte ned på et annet. Tviholde på gamle mønster uten å vurdere nye muligheter, vil føre til en økonomisk forringelse av dine verdier. Det blir en tid hvor penger kan komme like fort som de forsvinner.

Du vil tjene på å holde fast ved en konservativ, men kreativ plan. Du vil ha mer penger på slutten av perioden, enn da den begynte. Så husk det! Mange Skytter har slitt de siste par årene med yrke og karriere. Gled deg - den tiden er over. Nye muligheter vil åpne seg og du får entusiasmen og dynamikken tilbake.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Din kjærlighet til hjem og familie blir spesielt viktig for de av dere som lever i et etablert parforhold. Du vil oppleve mange hyggelige sammenkomster innenfor husets fire vegger sammen med venner og slektninger. Ditt hjem vil være et åpent og naturlig samlingssted. Er du singel eller på jakt etter kjærlige opplevelser - fortvil ikke.

2011 blir et kjempeår og allerede fra juni til september får du en forsmak på hva du kan forvente deg til neste år. Du vil gå fra det ene romantiske forholdet til det andre. Det er kun deg selv som eventuelt legger begrensinger for hva du vil oppnå i sensuelle samvær med andre mennesker. Fra universets side er det fritt frem. Men på den annen side bør du heller ikke regne med at den sommerflørten som starter i år varer evig.

Leveregel for 2010: Jeg vil ivareta mine grunnholdninger, men åpne meg for positive forandringer!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning