Årshoroskop 2010: Skorpionen

Les hvordan året blir for deg!

Publisert Oppdatert
Skorpionen (23. oktober - 21. november)

Generelt:

Din herskende planet Pluto, vil være i ditt solare 3. hus helt frem til 2024. Dette huset har med informasjon, kommunikasjon og kunnskap å gjøre. Det blir en flott tid for å skaffe seg ny lærdom både i og utenfor et skolesystem. Måten du snakker med og til andre på gjennomgår en forandring. Lettsindig og useriøse samtaler interesser deg ikke. Du ønsker å trenge dypere ned i materien. Dette passer bra i og med at den grundige stormesteren Saturn går inn i ditt astrologiske hus for å påkalle en dypere sannhet. Dette inviterer deg til å utvikle dine åndelige eller alternative interesser. Har du det, blir de to neste årene spennende. Generelt blir det en viktig tid fremover for å strukturere hva du vil gjøre videre i livet.

Når dette er sagt, skal vi ikke glemme den lystbetonte og artige delen av 2010! Gøy, moro, flørt og romantikk vil florere. Du vil være ettertraktet for amorøse eventyr. Ønsker du deg barn, er helt frem til juni svært gunstig. I tillegg kan du faktisk være mer heldig i mange ting enn du ellers pleier å være. For å vite mer om alt det interessante som skjer gjennom året, følg med i ukes- og månedshoroskop fremover.

Yrke, karriere og økonomi:

Den kraftfulle og pågående planeten Mars står høyt i horoskopet ditt. Helt frem til sommeren blir det en dynamisk tid for alt som har med yrke, karriere og din sosiale stilling. Entusiasmen din er sterk. Du finner gode og kreative løsninger for mål og ambisjoner. Om du tenker å skifte jobb, ikke hopp på det første og beste. Informer deg godt om seriøsiteten og bakenforliggende forhold før du bestemmer deg.

2010 er et år du faktisk kan være litt heldig med pengene dine. Men husk å være realistisk i det du gjør. Pengeforbruket må stå i forhold til økonomien. Frem til sommeren kan muligens lotto gi deg noen muligheter så lenge du ikke spiller over evne. Fra høsten av vil lykken forfølge deg gjennom jobben og den innsatsen du gjør til daglig. Nye og interessante muligheter åpner seg.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Det er ingen såkalte tunge planeter i ditt solare hus for partnerskap. Det indikerer at 2010 blir et år med status quo for mange Skorpioner. Jeg tyder det slik - det du velger å gjøre blir mye opp til deg selv. Universet blander seg ikke inn i dine avgjørelser. Et år hvor gifte forblir gifte og ugifte forblir ugifte, for å si det slik.

På den annen side, muligheter for flørt og forelskelser er sterkt fokusert i horoskopet ditt. Så godt som i hele 2010 gir lykkebringeren Jupiter deg en berusende gunst av romantikk og sensuelle opplevelser. Er du single og fri, går du fra det ene herlige eventyret til det andre. Du er lidenskapelig og ønsker å gi alt av deg selv. Noe som gjør at du utstråler en indre sjarm og begjær. Ikke rart at så mange blir knallforelsket i deg!

Leveregel for 2010: Jeg omfavner en frisk start og nye store muligheter i livet mitt!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning