Årshoroskop 2010: Løven

Les hvordan året blir for deg!

Publisert Oppdatert
Løven (22. juli - 22. august)

Generelt:

Hardt arbeid blir et av årets kjennetegn. Men på den annen side, vil du også få betalt for det. En av utfordringene dine blir å håndtere vekst og fremgang på en fornuftig og kontrollerende måte. Selv dette er ikke alltid like lett som man kanskje skulle tro. Forhold til andre er et annet område som kommer i fokus. Ikke bare kjærlighet og personlige partnerskap, men et hvert forhold til andre mennesker. Så sant du ikke kjenner personen 100 prosent, bør du informere deg godt før du inngår avtaler, samarbeid eller partnerskap. Ikke det at noen bevisst vil lure deg, men i 2010 har du en tendens til å danne deg noen rosenrøde og urealistiske bilder av andre personer.

Kommunikasjon blir også viktig. Du vil tjene på kun å si ting som du virkelig kan stå for. Skolegang eller etterutdannelse ligger godt til rette. Generell helse og velvære bør også prioriteres. Riktig kosthold og fysisk fostring burde bli et fast opplegg for deg om du ikke allerede har det. Følg med i ukes- og månedshoroskop fremover for å få mer klarhet i alt det spennende som skjer i 2010.

Yrke, karriere og økonomi:

Mange Løver har vært igjennom noen tøffe år med økonomien. Gled deg - denne tiden er så godt som forbi. Hvis du brukte det du da lærte til å gjøre noe konstruktivt med pengene dine, ligger du spesielt godt an i løypa til å gjøre det helt store. Likevel, fra 8. april til 22. juli bør du være restruktiv.

På den annen side vil 2010 være en fin tid for å vurdere hvordan du vil anvende pengene dine fremover. For selve karrieren og sosial status ser det ikke ut som om det vil skje de store forandringene om du selv ikke tar initiativet til det. Men, derimot i dine daglige oppgaver kan du oppleve en restrukturering. Du ønsker ikke lenger å gå i den samme gamle tralten. Dette gjør at inspirasjonen uteblir og du vil etter hvert søke etter nye utfordringer.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

I sommer står kjærlighetsplaneten Venus sterkt plassert i ditt eget stjernetegn. Sommerromantikk og flørt er så godt som garantert om du selv vil. Er du i et etablert forhold, binder kjærligheten dere sterkere sammen. Ellers gjennom året har kjærlighet og parforhold en god undertone. Helt frem til juni, vil du nyte godt av et utvidet og lykkelig forhold til din partner. Han eller hun vil også bringe inn ekstra goder i samholdet.

Det fysiske begjæret for hverandre vil bare øke. Uansett blir det viktig at du er realistisk og ikke forventer mer av kjærlighet enn hva dere to legger til grunn. For den single blir helt frem til ettersommeren en fin tid for å knytte sterke bånd med noen. Deretter, om du søker romantikk og lidenskap, vil du finne det gjennom reiser og da helst til fjernere strøk. Der treffer du noen med en annen kulturell bakgrunn enn din egen. Det blir spennende.

Leveregel for 2010: Jeg skal informere meg godt før jeg gjør noen store og drastiske forandringer!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning