Årshoroskop 2010: Krepsen

Les hvordan året blir for deg!

Publisert Oppdatert
Krepsen (21. juni - 21. juli)

Generelt:

2010 blir utfordrende, men interessant. Dette blir ikke et år du burde sitte og vente på at begivenhetene inntreffer. Du må selv ta styringen og utviklingen over hendelsene i livet ditt. På den annen side, vil du også ha igjen for det. Du kommer ut som en vinner! Skolegang, formell som uformell, blir viktig. Alle typer videreutvikling og kurser som du har mulighet til å gjøre, bør du ta. Par og familieforhold kommer også under lupen. Den strenge, men rettferdige planeten Saturn, står mesteparten av året i ditt astrologiske hus for hjem, familie og bolig.

Dette inviterer deg til å ta den delen av livet ditt seriøst (noe som mange Krepser allerede gjør) og rydde opp i ting som eventuelt skurrer eller ikke går bra. Det er ikke et spesielt godt år for å flytte, kjøpe eller selge bolig. Perioden 7. april til 21. juli er en mulighet, om du absolutt må. Derimot er det et fint år for nødvendige reparasjoner og vedlikehold. Sørg for at alle forsikringer er i orden. Følg med i ukes- og månedshoroskop fremover for å få mer klarhet i alt det spennende som skjer i 2010.

Yrke, karriere og økonomi:

Energibunten Mars står sterkt i det solare huset for økonomi helt frem til første uken i juni. Dette medfører at du vil ha stor aktivitet i alle forhold som har med penger å gjøre. Du vil arbeide både hardt og lenge for å erverve deg økonomiske fordeler. Egentlig blir det bra helt frem til midten av juli. Da kan du faktisk få lønn for den enorme innsatsen du gjorde tidligere i året. I hele februar og til midten av mars, bør du likevel være forsiktig med å bruke penger - det er bedre å planlegge enn å forbruke. For yrke og karriere blir 2010 en prøvesmak for toppåret 2011! Mellom 6. juni og 8. september, vil du allerede få et glimt av hvordan neste år vil arte seg. 28. mai til 13. august, kan også uforutsette ting skje. Men ikke provoser frem forandringer om det absolutt ikke er nødvendig.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Den lille, men gjennomgripende planeten Pluto er i ditt solare hus for parforhold. Der blir den frem til 2024! Pluto bringer forandringer, spesielt de som har overlevd seg selv, eller ikke lenger fungerer. For å si det tydelig og klart, dette betyr at forhold hvor den kjærlige og lidenskapelige glansen er rustet hen, kan opphøre. Eller det må en grundig snuoperasjon til. Er du i en slik situasjon, husk at valget alltid er ditt! Ettersom dette er en langsom prosess, skjer ikke ting over natten. Har du derimot et bra forhold til din elskede, vil det intime og fysiske begjæret for hverandre bare forsterke seg. For deg som søker romantikk og kjæreste, vil du ha så mange forhold du selv ønsker. Men du må selv søke de. Foruten det, vil du ikke velge det første og beste som kommer på din vei. Sikkert og trygt betyr mer enn gøy og moro.

Leveregel for 2010: Det jeg investerer i meg og mitt, kommer mine kjære til gode!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning