Årshoroskop 2010: Jomfruen

Les hvordan året blir for deg!

Publisert Oppdatert
Jomfruen (23. august - 22. september)

Generelt:

For deg vil 2010 ha med frihet, kreativitet, mangfold og forandringer å gjøre. Spesielt viktig blir det å tenke utenfor ditt vanlige oppsatte mønster. De siste par årene har mange Jomfruer følt seg noe begrenset i sin væremåte, men om så er tilfelle, kan du glede deg over at den tiden er forbi. Bortsett fra en kort periode fra 8. april til 22. juni, kan du igjen merke noe til dette. Bruk heller denne tiden til å bygge deg et solid og fortrolig selvbilde. Stole på seg selv er stikkordet - men det gjør du jo!

Hjem og familie vil generelt ha et positivt år. Harmoni, balanse og kjærlighet vil herske innenfor husets fire vegger og spesielt i første halvdel. Det er en stor mulighet for at noen i familien gifter seg. Har du barn, blir forholdet til dem viktig. Ditt foreldreansvar blir fokusert på den måten at om endringer skulle skje, blir det viktig å tenke langsiktig. Din herskende planet Merkur går hele fire ganger såkalt retrograd i 2010. Ofte er det en tid hvor dine planer blir forandret og misforståelser oppstår. For å vite mer i detalj hva som skjer i disse periodene, følg med i ukes- og månedshoroskop fremover.

Yrke, karriere og økonomi:

I de neste par årene har du den seriøse og ansvarsbeviste læremesteren Saturn i ditt astrologiske hus for penger og økonomi. De fleste av oss ønsker at vår finansielle evne bare skal vokse og bli større. Men denne planeten har en tendens til å begrense det den berører. Det den inviterer deg til kjære Jomfru, er at nå bør du ta din økonomi under lupen.

Penger og økonomi blir nå et langt mer seriøst emne enn tidligere år. Det behøver slettes ikke bety at din pengebinge ikke blir større, for det kan den. Men du må fremfor alt styre din økonomi - ikke la den styre deg! Hva du tjener og forbruker må stå i riktig forhold. Verre er det egentlig ikke. For de fleste av dere vil karrieren være stort sett uforandret. Når det gjelder dine daglige arbeidsoppgaver, må du ikke slite deg ut med å stå til tjeneste for andre. Her må du finne en rett balanse mellom gi og ta.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Gled deg. 2010 blir et toppår både for den som allerede er i et parforhold, eller for den som søker romantikk og flørt. Mange vil knytte seriøse bånd eller til og med stifte familie. Stort sett hele året vil du ha lykkebringeren Jupiter i ditt solare hus for parforhold og kjærlighet. Den bringer deg nye muligheter du tidligere bare torde å drømme om.

Toppen av kransekaken oppnår du mellom den 10. juli og 7. august. Da står også kjærlighetsgudinnen Venus i ditt eget stjernetegn. Bedre kan det nesten ikke bli! Likevel i alt dette, kan du fra mai og utover oppleve at sårhet fra eksisterende eller tidligere forhold kan dukke opp. Hvis så skjer, blir det viktig å bearbeide de med kløkt og visdom. Dette er også et år hvor ditt fysiske begjær for ømhet, lidenskap og romantikk er sterkt fremhevet.

Leveregel for 2010: Min styrke ligger i å bevege meg fremover uten å se meg tilbake!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning