Årshoroskop 2010: Fiskene

Les hvordan året blir for deg!

Publisert Oppdatert
Fiskene (18. februar - 19. mars)

Generelt:

Mange interessante ting skjer i horoskopet ditt i år. Hvis vi først ser litt tilbake over de siste 7 årene, har du opplevd mange til dels dramatiske forandringer. Den tiden er så godt som over. Håper det har gitt deg lærdom som du kan ta med deg videre. Derimot i år, ligger du an til et av dine store ekspansjonssår. Lykkebringeren Jupiter vil være i ditt stjernetegn mesteparten av året. Denne planeten multipliserer eller forstørrer alt den berører. Dette gjelder selvsagt livets goder som dets skyggesider. Tendenser for vektøking eller at du legger på deg kan være til stede.

Men Jupiter bringer i hvert fall optimisme, personlig glede og mange nye muligheter inn i livet ditt. Ta vel vare på disse, for det blir 12 år til du får en slik ny sjanse. Din indre selvutvikling som du sikkert har startet med for flere år siden er fortsatt et prioritetsområde. I år blir det viktig å praktisere mer på et ytre plan det du har lært. Tiltak og engasjement i frivillige bistandsorganisasjoner er en mulighet. En annen er å gi all den støtte og hjelp til de som trenger det. For å vite mer om alt som skjer gjennom året, følg med i ukes- og månedshoroskop fremover.

Yrke, karriere og økonomi:

Plutselige og uforutsette karriereforandringer kan skje rundt den 8. juni, 18. september eller 4. januar i 2011. Høyst sannsynlig vil det være en bedring siden lykkeplaneten Jupiter, som også er din tradisjonelle hersker, er sterkt involvert. Kanskje får du større og mer viktige oppgaver i karrieresammenheng, eller din sosiale status i samfunnet kommer sterkere frem på en eller annen måte.

I jobb og yrkessammenheng blir dette et år du bør være på farten og vise fleksibilitet. Søke trygghet og komfort gjennom gamle vaner og illusjoner hjelper deg ikke. Likevel bør du være spesielt realistisk i slutten av mai og første halvdel av august. 2011 blir et virkelig toppår for pengene dine, men allerede i år, fra slutten av mai til midten av august, får du en liten forsmak for hva som vil hende til neste år. Gled deg!

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Fra 2008 har kjærligheten vært en seriøs affære og du kan ha opplevd mange skuffelser. I 2010 vil dette lette og du vil få et mer optimistisk syn på parforhold rent generelt. Bortsett fra 8. april til 22. juli, lønner det seg å være tilbakeholden og restriktiv om du tenker å starte et forhold, eller gjøre endringer. På et dypere plan, kan dette være en utmerket tid for å lære å tilgi de som har såret deg i kjærligheten.

Er du i et etablert parforhold, vil du nå fokusere på kvalitet og bygge et sterkere fundament for samlivet både amorøst som materialistisk. Verdier dere deler sammen, blir viktig. Flotte perioder i kjærlighet og romantikk blir, 12. februar til 8. mars, samt 7. August til 9. september. Fra 15. september til 29. oktober blir trangen for fysisk kontakt i kjærligheten forsterket.

Leveregel for 2010: Jeg er klar for nye oppgaver, opplevelser og muligheter i livet mitt!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning