E-bay på norsk!

Nå har nettstedet e-bay kommet på norsk. Les mer her!

Publisert Oppdatert
Verdens største elektroniske markedsplass, eBay , ble i går lansert i norsk utgave under handelsplattformen "Global Buying Hub". Det nye nettstedet gjør det enklere for norske forbrukere ved at det kun presenterer varer som kan leveres til Norge - i norsk språk, valuta og lokal tid.

- eBay har sett at norske brukere er spesielt aktive, og ønsker derfor å gi dem et bedre tilbud, sier Justin Marcucci, ansvarlig for Global Buying Hub eBay i Europa og den norske lanseringen.

- Vi gleder oss til å kunne tilby våre norske brukere en tilpasset handelsplattform på norsk språk, der alle prisene er oppgitt i norsk valuta. I tillegg må alle produkter som vises på nettstedet kunne fraktes til Norge.

Med mer enn 100 millioner produkter tilgjengelig til enhver tid, blir eBay.no et overflødighetshorn av alt fra velkjente merkevarer til sjeldne og unike samlerobjekter. Selgerne befinner seg over hele verden, men på eBay.no har de én ting til felles: de er villige til å levere varene sine til deg i Norge.

Store besparelser

I tillegg til det enorme utvalget eBay byr på, lokker selvfølgelig de lave prisene mange kunder til nettstedet. eBays egne undersøkelser viser at europeiske forbrukere kan spare betydelige summer på eBay i forhold til lokale markeder, også i forhold til lokale netthandlere.

- De gode prisbetingelsene underbygger selve foretningsideen til eBay, og det er ingen tvil om potensialet er den samme for det norske markedet, sier Justin Marcucci.

Trygg handel

Den enkleste og tryggeste måten å betale for produkter på eBay, er å bruke selskapets egen betalingsplattform PayPal. Tjenesten gjør det mulig å handle på nett uten å måtte oppgi kontonummer eller kredittinformasjon til selgeren.

I tillegg tilbyr PayPal også ekstra beskyttelse for kjøperen for å hindre svindel og sørge for at alle utbetalinger er sikre.

Besøk eBay på norsk på www.ebay.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning