Netthandel eBay

De beste ebay-kuppene

Her er eBay-kuppene du ikke bør gå glipp av.

BILLIG: på eBay kan du sikre deg Missoni Home putevar til utrolige 153 kroner inkludert frakt

BILLIG: på eBay kan du sikre deg Missoni Home putevar til utrolige 153 kroner inkludert frakt Foto: SKJERMDUMP: ebay.com

Publisert Oppdatert

Netthandel innbyr til mange gode kupp, og vi har trålt eBay for å finne noen av de aller beste kjøpene. Er du usikker på hvordan du går frem for å sikre deg godbitene? Les vår eBay-guide her.

Vi har brukt Tollvesenets importkalkulator til å regne ut valuta og eventuell toll og merverdiavgift.

Spar penger på concealer

YSL Touche Eclat regnes som rene mirakelpennen når det gjelder å skjule mørke ringer under øynene, og er et "must" i mange sminkepunger På eBay fant vi den til utrolige 101 kroner inkludert frakt, mot cirka 290 kroner i norske butikker. Altså nesten tre ganger så billig.

SPAR PENGER: På eBay fant vi YSL Touche Eclat til utrolige 101 kroner inkludert frakt, mot 290 kroner i norske butikker.

SPAR PENGER: På eBay fant vi YSL Touche Eclat til utrolige 101 kroner inkludert frakt, mot 290 kroner i norske butikker. Foto: SKJERMDUMP: ebay.com

Spar penger på neglelakk

Lyse negler er i vinden denne sommeren. Denne herligheten av en neglelakk (Opi "bubble Bath") blir din for under femtilappen, ferdig levert.

Til sammenligning koster den 150 kroner på Nelly.com.

Spar penger på sjampo

INKLUDERT FRAKT: På eBay blir denne herligheten av en neglelakk (Opi ""bubble Bath"") din for under femtilappen.

INKLUDERT FRAKT: På eBay blir denne herligheten av en neglelakk (Opi ""bubble Bath"") din for under femtilappen. Foto: SKJERMPDUMP: ebay.com

Selv om ekspertene strides om hvorvidt billig eller dyr sjampo er best for håret, er det ingen tvil om at mange foretrekker kjente merker som for eksempel Redken. På eBay kan du blant annet sikre deg en Redken Extreme- sjampo til 130 kroner inkludert frakt, mot cirka 270 kroner i frisørsalonger.

Spar penger på krem

Vindundersalven fra Elisabeth Arden, Eight Hour Cream, har vært på markedet siden 1930, og oppskriften har ikke forandret seg siden den ble lansert. Salven er svært drøy i bruk, og kan brukes på lepper, kropp og ansikt.

På eBay blir kremen din for 100 kroner inkludert frakt, mens du må ut med 249 kroner om du kjøper den på tax-free(norske flyplasser).

Spar penger på solbriller

Pilotbriller eller Ray Ban sine Wayfarer er begge sikre solbrillevalg denne sesongen. Er du en av dem som sikler etter et par originale Wayfarer, men ikke ønsker å betale de 1500 kronene som de koster i butikk i Norge? På eBay blir de dine for 875 kroner(merverdiavgift, frakt, og toll medregnet).

Spar penger på interiør

Hvem elsker vel ikke Missoni sitt lekne "zig-zag"-mønster og spreke fargebruk? Utrolig, men sant, på eBay kan du sikre deg Missoni Home putevar til utrolige 153 kroner inkludert frakt. En tilsvarende Missoni pute(med innhold) ligger på nettbutikken Allmodern.com til 250 dollar, som med toll og merverdiavgift vil utgjøre totalt 2003 kroner. For ikke å tenke på hva disse putene ligger på i norske butikker...

Les også:

Unngå momsoverraskelser når du handler på nett

Her gjør du designkupp på nettet

Du kan spare flere tusen på dette

BILLIG: på eBay kan du sikre deg Missoni Home putevar til utrolige 153 kroner inkludert frakt

BILLIG: på eBay kan du sikre deg Missoni Home putevar til utrolige 153 kroner inkludert frakt Foto: SKJERMDUMP: ebay.com

DYRERE: En lignende Missonipute koster 250 på denne nettbutikken.

DYRERE: En lignende Missonipute koster 250 på denne nettbutikken. Foto: SKJERMDUMP: allmodern.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning