Dagshoroskop: 9 februar

Lurer du på hva dagen bringer? Ta en titt her!

Sist oppdatert

Væren


Det er fokus på kontakt, og det er viktig for deg å få noen i tale i dag. Du er utadvent og oppsøkende i alt du gjør. Prøv å gjøre noe spennende i kveld.



Tyren


Det er noe livlig og energisk som skjer utover dagen. Hvis det er noe du kan forhandle i dag så grip sjansen. Økonomien din bør være i fokus.


Tvillingene


Du står parat til å snakke med mennesker rundt deg, men om morgenen har du litt for mange baller i lufta. Studier, kurs eller reise forløper fint og som planlagt.



Krepsen


Det kan være at du foretrekker å holde deg i bakgrunnen på tross av muligheter for en viktig samtale som du bør gjennomføre. Det er noe du bare må ordne i dag.



Løven


En deilig dag sammen med en venn, eller kanskje flere. Folk snakker ivrig sammen rundt deg, og noen vil høre siste nytt.



Jomfruen


Det er lagt opp til en aktiv dag og det er muligheter for å pleie noen profesjonelle forbindelser. Unngå å være kritisk i kveld.



Vekten


Det er en trang til å pleie kroppen og være privat. Et indre beger flyter over og du kan dele dine tanker med en du stoler på. Si fra!



Skorpionen


Det er litt for mye snakk, og litt for lite handling etter din mening i dag. En dyp samtale er det du søker, og den vil forløpe seg fint.



Skytten


Samarbeidspartnere eller private partnere er klare for en spesiell diskusjon med deg. Det er forskjellig områder som dere begge er opptatt av å undersøke i felleskap.



Steinbukken


Man merker at det er helg siden de rundt deg er i livlig humør. Du bør gjøre noe som også gleder deg i kveld.



Vannmannen


Du er i lekehumør i dag, og er veldig klar for å hygge deg med et barn eller din kjæreste. Det er en fin dag for slikt i dag, men husk at du blir trøtt utover kvelden.



Fiskene



Det foregår en masse på hjemmefronten og du ser ut til å være travelt opptatt. Unngå å ta på deg altfor mange prosjekter.

Horoskopene er levert i samarbeid med Eksperthjelp.no

Denne saken ble første gang publisert 09/02 2008, og sist oppdatert 30/04 2017.

Les også