Dagshoroskop: 8. mars

Lurer du på hva dagen bringer? Ta en titt her!

Sist oppdatert

Væren


Sett fritid og familie først. Praktiske oppgaver? Ta deg god tid og kos deg. Dersom du stresser og strever må du bare plukke ting fra hverandre igjen og begynne forfra. Les bruksanvisningen.



Tyren


Bruk gjerne formiddagen iført morgenkåpe og tøfler, men når klokken slår 15 bør du holde på hatten. Det skal godt gjøres å ikke bli provosert, men dersom du er smidig kan du likevel lure andre til å gjøre som du vil.


Tvillingene


Du søker variasjon og er tilbøyelig til å improvisere. Men forsøk å holde orden og unngå å kjøpe noe du egentlig ikke trenger. Trekk deg ut av diskusjoner dersom du ser at det tilspisser seg.



Krepsen


Formiddagen er bra for å være kreativ og hjelpe mennesker som trenger deg. Et uventet besøk kan bli satt pris på. Baking og brygging gir gode resultater, men forretninger kan være til bry. Unngå stress.



Løven


Dersom du skal underholde er dagen lovende. Om du har ansvar for et foredrag eller arrangement bør du sjekke at alt utstyr fungerer som det skal. Pass på at du ikke har oversett noe vesentlig.



Jomfruen


Du er flittig og effektiv. Presisjon er et av dine varemerker. Om du arbeider med nål, verktøy eller skarpe gjenstander, vis forsiktighet da man kunne tro de levde sitt eget liv.



Vekten


Det kan raskt dukke opp en endring i formiddagens avtaler, og det kan være lurt å ha en plan B. Vær oppmerksom på detaljer. Samarbeid kan være et styr i kveld, men du får det til hvis du vil.



Skorpionen


Gjett hvem som har forsovet seg. Om det ikke er deg kan du allikevel bli rammet av en person som ikke klarer å møte opp til rett tid. Dobbeltsjekk med rutetabellene dersom du er avhengig av korrekt fremmøte.



Skytten


En dag etter ditt hjerte. Utsiktene ser gode ut, men dersom du skal delta i sport bør du være forsiktig med å bli revet over ende i kampens hete. Unngå krangel. Finn frem til en konstruktiv strategi.



Steinbukken


Forretninger i dag kan bli vanskelige eller by på hodebry. Betingelsene er greie om noe blir kastet etter deg, men ting som burde ha passet og burde ha virket, passer ikke og virker ikke alltid som det skal.



Vannmannen


Dagen er uforutsigbar og kan ta raske vendinger. Du bobler av energi og har lyst til å markere deg. Om du ikke kan ta hensyn til omgivelsene, bør du likevel forholde deg ryddig til dine aller nærmeste.



Fiskene



Mye oppmerksomhet og mange overraskelser. Det kan bli travelt med å komme i mål, men vær forsiktig med varmen om noe ligger i ovnen. Vær forsiktig med gaver, og vær ryddig når det gjelder penger.



Horoskopene er levert i samarbeid med Eksperthjelp.no



Denne saken ble første gang publisert 08/03 2008, og sist oppdatert 30/04 2017.

Les også