Dagshoroskop: 7. mars

Lurer du på hva dagen bringer? Ta en titt her!

Sist oppdatert

Væren


Du føler en trang til å kappe svinger. Snarveier vil ikke alltid svare seg, men det er andre situasjoner hvor dørene åpner seg og du får frem poenget på en overbevisende måte. Prøv å holde din partner like under kokepunktet.



Tyren


Det kan bli tidsnød, men om du konsentrerer deg om oppgavene kan du likevel bli nappet ut i siste liten. Kvelden kan ta noen uventede vendinger. Det er best å la planer modne seg noe mer.


Tvillingene


Du er rastløs og svever høyt og lavt. Hold orden på personlige eiendeler for å unngå å miste noe. Kvelden kan by på en uhøytidelig flørt. Prøv å behandle andre involverte med respekt.



Krepsen


Viktige forandringer er i ferd med å komme inn i ditt liv. Du kan tiltrekkes av utlandet eller fremmede horisonter. Eventyr vil være spennende, men føre deg andre steder enn du forventer.



Løven


Verden trenger en leder, og en som kan organisere og ta ansvar. Men blir du for selvopptatt blir du fort tatt for å være et fjols. Unngå å være forfengelig. Slipp deg løs, og vær gavmild med andre.



Jomfruen


Bruk tiden til å få på plass detaljene i kollektive arrangement. Du bør kunne se frem til en helg med vennene dine, men det er også nyttig om du heller vil mekke og skru. Sjekk ledninger og belysning.



Vekten


Din faste venn er ikke nødvendigvis tilgjengelig. Dette er ikke det samme som en avvisning. Du trenger heller ikke sitte med hendene i fanget. Legg egne planer og sørg for at noe skjer rundt deg.



Skorpionen


Du er på jakt. Et lidenskapelig og kreativt forhold ville passe deg utmerket, men tenk også gjennom følgene av dine handlinger. Din energi og engasjement kan også få utløp gjennom sport og hobby.



Skytten


Du er flørtende og forførende, og oppfører deg som om det var DU som hadde bursdag. Fredag byr på mange muligheter, men prøv å konsentrere deg om en fest og en partner. No drink and drive..



Steinbukken


Kjærlighet begynner i det små. Planer for kvelden kan ta en uventet vending - særlig mellom kl.18 og kl.21. Prøv å ta det hele med fatning, og tilpass deg situasjonen. Aftenen blir enten rar eller utenom det vanlige.



Vannmannen


Ikke føl at du må ta initiativ til noe. Bare følg med på begivenheter i det de tar form foran øynene dine. Du har best muligheter for uttelling av å rykke inn når utfallet er opplagt og andre har spilt seg ut.



Fiskene



Særlig de som har fødselsdag i dag vil føle at de er ved et viktig vendepunkt i livet, noe som er indikert av dagens nymåne. Nyt oppmerksomheten og vit at mulighetene i fremtiden ser lyse ut.



Horoskopene er levert i samarbeid med Eksperthjelp.no



Denne saken ble første gang publisert 07/03 2008, og sist oppdatert 30/04 2017.

Les også