Dagshoroskop: 7 februar

Lurer du på hva dagen bringer? Ta en titt her!

Sist oppdatert

Væren


Dagen domineres av ro og harmoni, noe som gjør det vanskelig å stresse og jage. Det er fokus på sanselig nytelse, en deilig middag kan kanskje være en god ide. Ikke se bort fra at du kan ha hell i spill.



Tyren


I dag kan du bli merket på en spesiell måte, det være seg enten i forhold til en person du er glad i eller i forhold til et kreativt arbeid. Muligheten for romantikk ligger i luften.


Tvillingene


Hvis du føler et behov for å arbeide i bakgrunnen så er det sikkert en god ide. Husk å bruk tid på å tenke gjennom alle situasjoner du kommer oppi i dag.



Krepsen


En svært sjarmerende kollega gjør jobbsituasjonen mer inspirerende enn på lenge, og kanskje dagdrømmer du en smule.



Løven


Det er mulig du går hen og forelsker deg. En romantisk person gjør inntrykk på ditt løvehjerte og det er vanskelig å stå imot.



Jomfruen


På hjemmefronten er kreative prosjekter i fokus og det er mye inspirasjon i luften. Kanskje er tiden inne til å utforske nye områder og emner.



Vekten


Det er mulig å møte andre på en sjarmerende måte, og for deg er det gnister, initiativ i luften, og kanskje til og med kjærlighet.



Skorpionen


Det er mulig å ta noen initiativer både på arbeidet og i forholdet til daglige vaner. Men trives best med et visst tempo i det du gjør, fortsett med det.



Skytten


Venus står i ditt tegn og åpner opp for romantikk og forventninger til kjærligheten. Det ser ut til at Venus holder sine løfter denne gangen.



Steinbukken


Forholdet til et barn eller en kjæreste fører til noe positivt. Det er ønskelig å gjøre noe fint sammen uten å måtte skynde seg.



Vannmannen


Det er fin stemning på hjemmefronten og du gjør stor suksess med en middag. Hygge og kos er i fokus og en spesiell venn gir lyd fra seg.



Fiskene



Din kreative utvikling står øverst på dagsordenen og i dag kan du ta et kreativt skritt. Kanskje er kjærligheten involvert.

Horoskopene er levert i samarbeid med Eksperthjelp.no

Denne saken ble første gang publisert 07/02 2008, og sist oppdatert 30/04 2017.

Les også