Dagshoroskop: 6. mars

Lurer du på hva dagen bringer? Ta en titt her!

Sist oppdatert

Væren


Ikke vær for rask på avtrekkeren først på dagen. Forsøk på å gjøre noe fornuftig før kl.12 kan føre til en misforståelse. Dagen byr på muligheter, men du må ha gjort hjemmeleksene dine.



Tyren


En venn kan trenge råd og støtte. Noen gamle skjelletter har lett for å dette ut av skapet. Det kan være nødvendig å innse de harde fakta, og deretter legge lokk på fortiden. Dette baner vei for en myk landing.


Tvillingene


Din dømmekraft er satt på prøve i dag, og det er viktig å holde orden på økonomien. Partnerskap har en fair sjanse, men det er motstridende interesser og du må se om det finnes rimelige kompromiss.



Krepsen


Dyrk sjelslivet ditt, ta deg tid til blomstene og vis omsorg om formiddagen. 13-tiden er best dersom det er noe du må ha gjort. Ettermiddagen byr på motstand. Det er bedre å avslutte noe fremfor å begynne på noe nytt.



Løven


Solen står i gunstig vinkel i forhold til Jupiter i dag, og du kan gjøre en nyttig allianse med Fiskene eller en Skytte. Være nøye med størrelse og mål. Ettermiddagen kan kreve at du legger om dine planer.



Jomfruen


Det er greit å danne baktropp i dag. Det viktigste arbeidet gjøres herfra. Månen er i ne, og de beste mulighetene kan ligge i å vurdere mulighetene som andre overser.



Vekten


Din kunstneriske sans bør få anledning til å blomstre. Ta deg tid til å variere i rutinene og gå ut blant andre. En hindring eller skuffelse bør ikke tas personlig. Finn andre måter for å skape noe positivt.



Skorpionen


Dersom du har behov for å innlede hemmelige forhold kan dette være en dag som sikrer deg diskresjon. På den annen side bør du ikke løpe fra problemer som trenger nødvendig tilsyn.



Skytten


Du har som regel høyt aktivitetsnivå, men det gjør ingenting om du skrur ned tempoet i dag for at ting omkring deg skal falle på plass. Ikke bland sammen for mange forskjellige komponenter. Det enkle er ofte det beste.



Steinbukken


Du er blant de tegnene som har best utgangspunkt i dag. Din observante natur gjør at du velger en fornuftig strategi. Du peker deg ut blant mengden, og har muligheter for å gjøre god butikk.



Vannmannen


Det kan bli gjort et unntak fra reglene for å få deg gjennom og med på laget i dag. Se etter en heldig vending, med muligheter til å forbedre din økonomi eller fremtidsutsikter. Tenk positivt.



Fiskene



Ikke tro på alt du hører i formiddag. Månen går inn i ditt stjernetegn klokken 12. Dette styrker ditt lykkepotensial, men du reagerer med større følsomhet hvis du blir trukket i motsatte retninger. Sett rimelige grenser og vær snill mot deg selv.



Horoskopene er levert i samarbeid med Eksperthjelp.no



Denne saken ble første gang publisert 06/03 2008, og sist oppdatert 30/04 2017.

Les også