Dagshoroskop: 4 februar

Lurer du på hva dagen bringer? Ta en titt her!

Sist oppdatert

Væren


Uavhengig av om man ønsker å arbeide eller å slappe av, så hviler det en ro over formiddagen. Til kvelden er imidlertid det duket for verbale gnisninger.



Tyren


Gode venner gir lyd fra seg og ønsker kanskje ditt selskap denne dagen. Det er alltid hyggelig å ha noe å se frem til.


Tvillingene


Det kommer til å bli en aktiv dag. Det kan være snakk om en sosial sammenkomst, eller kanskje du endelig begynner med årets nyttårsforsett.



Krepsen


Du er åpen overfor verden og kanskje hører du nytt fra utlandet. Formiddagen preges av harmoni, men til kvelden mister du pusten.



Løven


Det er lagt opp til en hyggelig dag, intim og privat. Romantiske avtaler har gode vilkår, kanskje med en kollega..?



Jomfruen


Forholdet til en som er deg nær er preget av varme og forståelse. Enten det er en kjæreste, et barn eller en venn så kan forholdet nå bli noe turbulent.



Vekten


Nå er tiden inne for å vri seg løs fra det som har hemmet deg, og du går dine egne veier. En spontan reise skaper impulsiv spenning rundt deg.



Skorpionen


En profesjonell eller privat samarbeidspartner skaper en distanse som ikke er vanlig mellom dere. Det gjelder å ikke legge for mye i dette, heller ikke økonomisk.



Skytten


Det er en avslappet atmosfære på hjemmefronten og behovet for å være sammen med dem du har nær står øverst på listen.



Steinbukken


Det mangler ikke på energi om dagen og du får muligheten til å snakke med viktige personer. Ignorer en spesiell person i kveld.



Vannmannen


Ting ser svært så stabile ut sett med økonomiske øyne. En bråkmaker kan kanskje være litt for kontant i sine uttalelser.



Fiskene



Du er i humør til en sosial sammenkomst og kanskje setter du ditt hus til disposisjon. I kveld gjelder det å være tålmodig.

Horoskopene er levert i samarbeid med Eksperthjelp.no

Denne saken ble første gang publisert 04/02 2008, og sist oppdatert 30/04 2017.

Les også