Dagshoroskop: 24 februar

Lurer du på hva dagen bringer? Ta en titt her!

Sist oppdatert

Væren


Det er litt vanskelig å fungere helt i dag, og kanskje er det best å bare slappe av og unngå selvkritikken om mulig.



Tyren


En situasjon i en gruppe innebærer at du må sette noen grenser. Forholdet til en venn skaper noen utfordringer. Se på mulighetene.


Tvillingene


Det er noe du må gjøre både hjemme og på jobben. Det gjelder å komme gjennom, og gå videre mot dine målsetninger.



Krepsen


Du føler at byrdene hviler tungt på skuldrene dine, og det gjør de kanskje også. Men akkurat nå må du ta det ansvaret som forventes av deg, det kommer du ikke unna.



Løven


Penger er ikke det beste samtaletemaet akkurat nå, men generelt er det en god ide å stramme litt inn. Arbeid mangler du i alle fall ikke akkurat nå.



Jomfruen


Forholdet til en person nær deg stiller deg overfor noen utfordringer. Det er noe du ikke kommer utenom, og du må sende noen tydelige signaler.



Vekten


På den ene side fornemmer du en optimistisk tone, men på den andre siden er det noen praktiske oppgaver som stiller veldig høye krav.



Skorpionen


En kjæreste eller barn stiller krav til ditt nærvær, men det er ikke så sikkert du har lyst til det akkurat i dag. Men det er vanskelig å unngå.



Skytten


Et familiemedlem krever en del oppmerksomhet, eller en situasjon i familien sørger for at du blir travelt opptatt. Ikke vær selvkritisk.



Steinbukken


Kommunikasjon kan gjerne være litt tungt i dag, og man krever konkrete resultater rundt deg. Følelser forstyrrer klarheten, og det er lurt å gi det litt tid.



Vannmannen


En partner later til å bekymre seg over økonomien, og sikkert med god grunn. Nå er det tid for å passe på og holde litt igjen.



Fiskene



Solen møter Saturn i ditt tegn, og det betyr at du må ta ansvaret i en rekke sammenhenger. Relasjoner krever utholdenhet.



Horoskopene er levert i samarbeid med Eksperthjelp.no



Denne saken ble første gang publisert 24/02 2008, og sist oppdatert 30/04 2017.

Les også