Dagshoroskop: 22 februar

Lurer du på hva dagen bringer? Ta en titt her!

Sist oppdatert

Væren


En urolig morgen, med spontane innslag på jobben. Vær parat til å gripe mulighetene i situasjoner som oppstår.



Tyren


Det er mange baller i luften om morgenen, og alt går ikke som planlagt. Men så lenge man er villig til å prøve noe nytt går det bra.


Tvillingene


Det er kanskje noe på hjemmefronten som stjeler tankene dine på morgenkvisten, og planer har det med å endre seg i siste øyeblikk.



Krepsen


En reise er aktuell, og det er litt stress i luften. Alt kan skje, og kanskje blir det et spennende avbrekk i hverdagen. Forvent det uventede.



Løven


Det er en tendens til impulskjøp i dag, og plutselige innfall er ofte dyre. Det er kanskje greit så lenge du har det gøy. Det er en aktiv kveld i vente.



Jomfruen


Det er travelhet i luften her på morgenkvisten, og kanskje gir det deg åndenød. Dropp din perfeksjonistiske innstilling, og vær heller realistisk.



Vekten


Dersom det er mye uro rundt deg, så fungerer det kanskje best om du opererer litt i bakgrunnen. Ta deg god tid til dine planer.



Skorpionen


Samspillet i en gruppe er preget av originale innslag og uventede begivenheter. Man må improvisere, og det er sikkert ganske underholdende.



Skytten


Det skal helst ikke være kjedelig å gå på jobben, så husk at du trives best når du uttrykker selvstendige tanker og ideer.



Steinbukken


En nylig reise eller et kurs bidrar til at du er inspirert og fornyer deg. Utviklingen går kanskje annerledes enn du hadde regnet med.



Vannmannen


Det er spenning og stress i luften på morgenen. Men du trives nok langt bedre med det enn de rundt deg.



Fiskene



Det er noe hurtig over energiene på morgenkvisten, og samspillet med andre blir overraskende. Folk kommer og går.



Horoskopene er levert i samarbeid med Eksperthjelp.no



Denne saken ble første gang publisert 22/02 2008, og sist oppdatert 30/04 2017.

Les også