Dagshoroskop: 21 februar

Lurer du på hva dagen bringer? Ta en titt her!

Sist oppdatert

Væren


Fullmånen setter fokus på de daglige vaner og evnen til å skape struktur rundt seg. Kanskje kan man stramme inn på noe nå.



Tyren


Forholdet til et barn eller en kjæreste krever mye i forhold til din ansvarsfølelse og kanskje føler du at ting er litt vanskelige. Men løsningen dukker snart opp..


Tvillingene


Det er mye å ta tak i på hjemmefronten og det er en god ide å ikke være altfor perfeksjonistisk. Vær litt snill med deg selv.



Krepsen


Hvis du har et møte eller en avtale denne formiddagen, så kan det oppstå forsinkelser. Når sant skal sies oppnår man langt bedre resultater i morgen.



Løven


I økonomiske spørsmål gjør du lurt i å holde igjen og vente med de større innkjøpene. Fokuser på det positive.



Jomfruen


Innsatsen din settes på prøve i morgentimene og først når du er kommet igjennom hele bunken med arbeid blir jobben trivelig igjen.



Vekten


Hvis du føler trang til å holde deg i bakgrunnen i fred og ro så er det sikkert helt i orden. Du har ting du må tenke igjennom.



Skorpionen


Gruppesamarbeidet har en tendens til å være svært utfordrende, og krever at du setter noen grenser for hvordan ting skal være. Dropp ambisjoner som er urealistiske.



Skytten


På starten av dagen blir det utfordrende på jobben og energinivået er kanskje ikke helt på topp. Men etterhvert klarner situasjonen opp.



Steinbukken


Reiser, utdannelse eller intellektuelle anliggender krever tålmodighet. Du har tatt på deg den kritiske hatten og det kan nok være litt overdrevet.



Vannmannen


Humøret er kanskje ikke helt på topp i morgentimene men så fort du har strukturert dagen og satt deg noen mål, går ting mye bedre.



Fiskene



Forholdet til en partner krever at man holder ut og ser igjennom andres forsøk på å beskytte seg selv.



Horoskopene er levert i samarbeid med Eksperthjelp.no



Denne saken ble første gang publisert 21/02 2008, og sist oppdatert 30/04 2017.

Les også