Dagshoroskop: 2 februar

Lurer du på hva dagen bringer? Ta en titt her!

Sist oppdatert

Væren


Ditt sosiale liv er i fokus og det er en trang til å snakke gjennom ting med gode venner. Det inspirerer deg å komme vekk fra alt det kjente.



Tyren


Du kan med fordel fokusere på oppgaver hvor du skal utrykke deg klart, eller kanskje samarbeide med en gruppe av originale typer.


Tvillingene


Hvis du skal delta i undervisning eller selv prestere noe på det mentale plan, så er dagen i dag perfekt for deg.



Krepsen


Selv om du som kreps er ganske privat, er det i dag et behov for å snakke med en venn eller partner om de mest intime ting.



Løven


I dag møter du verden med en åpen og sosial holdning. Det er et naturlig for deg å utrykke deg i dag, og god kommunikasjon kan danne grunnlaget for et stevnemøte.



Jomfruen


Dine tanker er rettet mot arbeidsoppgaver, og de daglige rutiner. Men midt i det hele er det heldigvis gode kolleger og en gruppeånd.



Vekten


Det er mulig å leke med språket for å få frem det budskapet du ikke har klart å formidle til en mottager tidligere, særlig i forbindelse med en kreativ prosess du brenner for.



Skorpionen


Det er en god atmosfære i ditt hjem i ettermiddag, og du vil gjerne oppleve noe sammen med andre. Kanskje noe utradisjonelt.



Skytten


I dag er det lagt opp til møter, forhandlinger eller reiser. Det hele er meget harmonisk og naturlig. Du har en god dag i dag.



Steinbukken


Hvis dine tanker går i retning av økonomi så ser det hele ganske fornuftig ut. Det kan være et godt tidspunkt å shoppe i dag.



Vannmannen


Det er deg som alle samles rundt i dag, og alle vil høre din mening om ting. Du er sterk og det er opp til deg å samle en gruppe og vise vei.



Fiskene



Hvis du er utmattet etter et par sosiale dager så er det sikkert fornuftig å skru ned tempoet. Det er lov å slappe av!

Horoskopene er levert i samarbeid med Eksperthjelp.no

Denne saken ble første gang publisert 02/02 2008, og sist oppdatert 30/04 2017.

Les også