Dagshoroskop: 10 februar

Lurer du på hva dagen bringer? Ta en titt her!

Sist oppdatert

Væren


Dagen starter med å være ganske hektisk og det er mye som må nås. Etter hvert blir det roligere og du kommuniserer godt og harmonisk med de fleste i dag.



Tyren


I morgentimene skaper økonomiske forhold litt uro, men du får raskt overblikket over situasjonen. Du har en inspirerende ettermiddag og kveld i vente.


Tvillingene


Det er tid for å ta romantiske initiativ og man møtes over landegrenser, eller kanskje på et kurs. Det er spenning og tiltrekning i luften.



Krepsen


Det er lagt opp til en fredelig og rolig dag, om man ser bort ifra at det var litt stress tidlig på formiddagen. Du foretrekker avslappende aktiviteter i dag.



Løven


Det er duket for en utadvent og aktiv dag rent sosialt. Impulsive beslutninger forekommer, men felles arrangementer blir en suksess.



Jomfruen


Til tross for at det er helg kan det være arbeidsoppgaver som du er nødt til å ta hånd om. Dette kan skape en litt spent stemning, men til kvelden er det plass for romantikk og harmoni.



Vekten


Det er kommer til å bli en inspirerende dag hva angår kunnskap, eller utdannelse. Du er veldig ivrig etter å lære noe nytt i dag. Søk informasjon.



Skorpionen


Du holder deg kanskje litt i bakgrunnen i morgentimene, for det skjer altfor mye etter din smak. Utover dagen oppstår en mer behagelig og harmonisk stemning.



Skytten


Samspillet mellom deg og de du har tett innpå deg er preget av avstand og distanse på morgenen, men utover dagen løser deg seg opp og stemningen blir en annen. Det er mye å snakke om.



Steinbukken


Det er muligens noen arbeidsoppgaver du må ta hånd om før du kan ta fri og nyte helgen. Dette går som en drøm og til kvelden kommer det til å skje noe koselig.



Vannmannen


Dette blir en morgen med uventede hendelser, og man må ta ting litt som de kommer. Samværet med dem du har nær vil bli ganske underholdende.



Fiskene



Etter din smak så er det litt for mye uro og stress på hjemmefronten denne morgenen. Men senere blir det godt med tid til å nyte livet og slappe av sammen.

Horoskopene er levert i samarbeid med Eksperthjelp.no

Denne saken ble første gang publisert 10/02 2008, og sist oppdatert 30/04 2017.

Les også