Dagshoroskop : 29 februar

Lurer du på hva dagen bringer? Ta en titt her!

Sist oppdatert

Væren


Det er lagt opp til en behagelig dag med fokus på kulturelle opplevelser. Kontakten med andre er god, og det er spontane innslag i kveld.



Tyren


Økonomiske forhold ser ut til å falle på plass, og det er optimisme i luften. Ikke alt går etter planen i kveld, og folk overrasker deg...


Tvillingene


Du er i et utadvendt humør, og samspillet med andre inspirerer i dag. Det blir en litt urolig aften.



Krepsen


Stemningen på jobben preges av glede og entusiasme. Det er mulig å få konkrete økonomiske resultater. Det er behov for forandringer av rutinene.



Løven


Det er romantiske toner i luften, og du er ikke fremmed for en flørt. Det er en deilig dag for å invitere kjæresten eller den potensielle ut.



Jomfruen


Din fokus er sikkert rettet mot prosjekter på hjemmefronten, og praktiske rutiner i hverdagen. Mest konstruktiv energi i formiddag.



Vekten


En reise eller et møte setter deg i kontakt med kreative personer, og du spiller selv en viktig rolle. Gode og oppmuntrende resultater.



Skorpionen


Du føler deg glad og oppstemt i dag. Snille familiemedlemmer gjør deg tjenester du har behov for.



Skytten


Månen i ditt tegn gjør det mulig for deg å ta initiativer, og det er generelt fokus på din person. Forhold til venner blomstrer.



Steinbukken


Det kan være at du trenger å operere litt i bakgrunnen denne fredagen, og fokusere på dine egne prosjekter. Det gir overskudd.



Vannmannen


Vennskap og din situasjon i en gruppesammenheng står øverst på din prioriteringsliste. Det er en god stemning mellom dere.



Fiskene



Atmosfæren på jobben er god, og du holder deg mye sammen med dyktige personer i ditt nettverk. Hjelp og støtte kommer fra uventede kanter.



Horoskopene er levert i samarbeid med Eksperthjelp.no



Denne saken ble første gang publisert 29/02 2008, og sist oppdatert 30/04 2017.

Les også